Meer veiligheid

comfort in het dagelijks leven – elektronische sluitsystemen voor uw eigen woning

Geplaatst door: Abus Nederland

 

TOEGANGSCONTROLE

Komt u binnen!

ABUS - BEVEILIGINGSTECHNIEK SINDS 1924|

HUISBEVEILIGING|

TOEGANGSCONTROLE

Meer veiligheid en comfort in het dagelijks leven – elektronische sluitsystemen voor uw eigen woning

Met elektronische sluitsystemen behoren sleutelzorgen tot het verleden. Zij bieden controle, veiligheid en overzicht bij de toegang tot uw thuis – alles met minimale moeite. Vakmensen spreken in dit verband ook van elektronische toegangscontrole. Deze controle biedt u talrijke mogelijkheden voor het openen van deuren: een transponder-tag voor alle deuren, d.m.v. een code in een handomdraai de deur openen of met de app toegangen bewaken. Een ding hebben alle systemen van ABUS gemeen: problemen die vroeger door het kwijtraken van een sleutel veel tijd in beslag namen, zijn tegenwoordig in een handomdraai opgelost. Onze systemen kunnen bovendien te allen tijde worden uitgebreid en met verdere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen en videobewaking worden gecombineerd.

© ABUSCilinder met dubbele knop CodeLoxx

© ABUSVeiligheidsbeslag SLT

© ABUSGekoppelde toegangscontrole

© ABUS wAppLoxxwAppLoxx

Invoereenheden EL(T)Invoereenheden EL(T)

 

 

© ABUS

 

 

 

Wonen zonder sleutel

 

Unieke beveiliging van uw eigen woning, afgestemd op u, uw gezin en uw dagelijkse leven. De systemen van ABUS bieden u ultiem bedieningscomfort, want de identificatie vindt direct bij de deur plaats: gewoon via cijfercode, gepersonaliseerde transponder-tag of zelfs via app. Problemen zoals kwijtgeraakte sleutels, dichtgevallen deuren of diefstal zijn met weinig moeite snel opgelost. ABUS toegangscontrole staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid en met al uw vragen op het gebied van veiligheid kunt u altijd terecht bij een van onze competente contactpersonen.

 

© ABUS Zutritskontrolle für Familie

 

 

© ABUS Zutritskontrolle SLT

Technologieën & systemen

 

De elektronica maakt de deurcilinder intelligent en biedt met de modernste software verschillende autorisaties, sluit- en tijdschema's evenals protocolfuncties en bewakingsmogelijkheden. ABUS cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, veiligheidsniveaus en met diverse uitbreidingen. Voor de communicatie tussen ID-medium en elektronische cilinder maken wij gebruik van de modernste chip-technologieën en encryptie-protocollen.

 

 

 

Toegangscontrole Made in Germany

 

De eisen van uw dagelijkse leven herkennen en oplossingen voor uw wensen vinden – dat lukt ons alleen door dicht bij onze klanten te staan: Voor onvergetelijk comfort en unieke veiligheid maken wij gebruik van intelligente combinaties van mechanica en elektronica, ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland. Onafhankelijke keuringsinstituten erkennen deze competentie en hebben ons reeds meerdere keren in verschillende categorieën onderscheiden.

 

© ABUS Zutrittskontrolle Made in Germany

 

 

© ABUS Zutrittskontrolle wAppLoxx App

Veiligheid wordt vanzelfsprekend

 

Als een van ‘s werelds toonaangevende ondernemingen voor veiligheidstechniek ontwikkelen wij onze systemen voortdurend verder. De netwerkvorming van afzonderlijke technologieën staat hierbij bij ons op de voorgrond. Reeds nu al realiseren wij de integratie van alarmtechniek, videobewaking en elektronische sluitinstallaties. Deuren vanaf overal openen, omdat men kan zien wie er voor staat, of met het afsluiten van de huisdeur het alarmsysteem activeren – met ABUS is dit alles reeds nu al mogelijk.

 

 

 

 

   
Oplossingen voor elke deur en elke wens op het gebied van veiligheid: de toekomst van een veilig thuis

Bescherm uw woning – moeiteloos en heel eenvoudig, zonder sleutelzorgen. Voor elke deur, alle situaties en elke wens hebben wij de juiste oplossing. Te beginnen bij onze allrounders zoals de veiligheidsbeslagen SLT met hun extreem massieve constructie, via de standalone-toepassingen of de onlinecommunicatie met uw huisdeur tot aan gekoppelde systemen. Hier tonen wij u de belangrijkste technologieën en het juiste systeem voor het beveiligen van uw eigen woning – moeiteloos in uw dagelijkse leven geïntegreerd, absoluut veilig, ook zonder sleutel.

 

 

 

 

© ABUS

Online-toegangscontrole: wAppLoxx

Browsergebaseerde toegangscontrole-systemen combineren de voordelen van mechanische beveiliging en mobiele bediening via app.

meer informatie

 

 

© ABUS

Standalone-oplossing: CodeLoxx

Met de elektronische dubbele knopcilinder CodeLoxx hebt u te allen tijde controle over uw gebouw.

meer informatie

 

 

© ABUS

Veiligheidsbeslag: SLT

Beveiliging tegen inbraak en bij verlies van de sleutel en meer comfort door eenvoudige opening van de deur – en dat via sleutel of code.

meer informatie

 

 

U bent geïnteresseerd in de elektronische sluitsystemen van ABUS?

 

Met ons netwerk van specialisten op het gebied van elektronische sluitsystemen vindt u in heel Duitsland de juiste contactpersoon voor uitgebreid advies. Via ons aanvraagformulier sturen wij uw verzoek echter ook graag direct door.

 

 

Contact

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Abus Nederland

Abus Nederland

Ekkersrijt 1311, 5692 AJ  Son

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.