Met een CardiAid redt u levens!

Wat is de CardiAid? Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de CardiAid was om een defibrillator te ontwikkelen met een eenvoudig en duidelijk herkenbaar design.

Geplaatst door: CardiAid

 Hiermee wordt het mogelijk gemaakt zo snel mogelijk een kritieke schok te kunnen toedienen bij een slachtoffer van een acute hartstilstand.

  • De CardiAid AED is ontworpen voor publiek gebruik, zoals op kinderdagverblijven, scholen, sportcomplexen, huisarts-, dieren- en tandartspraktijken, reddingsbridages etc.
  • De richtlijnen die de CardiAid in de software hanteert zijn volgens de meest recente ILCOR2010 ERC richtlijnen
  • De CardiAid AED levert de meest effectieve behandeling door middel van het algoritme en de biphasiche defibrillatie van het hart
  • Het is volledig veilig de CardiAid te gebruiken. De AED levert alleen een noodzakelijk schok wanneer de analyse dit vastgesteld heeft.
  • De AED heeft zowel visuele en auditief sterke signalen. Een hard stemgeluid met duidelijk instructies leidt u tezamen met de duidelijke pictogrammen door het reanimatieprocess heen. Een metronoom geeft het ritme van de hartmassage aan.

CardiAid compleet

Hoe werkt de CardiAid?

Gebruiksvriendelijkheid is een van de belangrijkste eigenschappen van een AED. Immers, hoe meer mensen de AED kunnen bedienen is, hoe groter de kans dat deze levens redt. De CardiAid is de meest gebruiksvriendelijke AED op de markt. 

Voor meer informatie:   https://www.cardiaid.nl/contact/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
CardiAid

CardiAid

Van der Burchstraat 40, 2132 RN  Hoofddorp

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.