Met uw dak, meer groen in de stad!

Een groendak, het past perfect bij de aanleg van een milieuvriendelijke tuin en het zorgt voor groen in de steden. Buiten dat een groendak zorgt voor meer groen, heeft het ook nog eens ontzettend veel voordelen.

Geplaatst door: DERBIGUM Nederland B.V.

Als u kiest voor een extensief groendak dan kiest u voor sedum planten. Deze sedum planten hebben diverse voordelen, zo zetten deze plantjes CO2 om in zuurstof. Maar ook vangen ze fijnstof af, de fijnstof slaat neer op de bladeren en takken. Daar blijft het ‘plakken’, de regen spoelt het af en zorgt dat het in de bodem komt. Dit zorgt voor een gezondere lucht, zeker in een stedelijke omgeving. Maar ook is het goed voor de biodiversiteit, de sedum planten zorgen voor het eten van vogels en insecten. Buiten dat groen niet alleen goed is voor dieren, is het ook goed voor mensen. Groen zorgt voor minder stress en bevordert de positieve gevoelens!

Sedum voor uw dak
Derbisedum Pack is de oplossing als u gaat voor een groendak, dit product is geschikt voor de kleinere daken. U heeft direct resultaat en de tegelsystemen zijn samengesteld uit een selectie sedum soorten die geschikt zijn voor het dak. Ze zijn bestand tegen windsnelheden tot 200 km/u, ook is het mogelijk om te kiezen voor een mix van sedum en grassen, dit zorgt voor meer diversiteit.

U wilt natuurlijk dat u zoveel en zolang mogelijk plezier heeft van uw groendak. Door onder Derbisedum, Derbigum SP WW of Derbigum GC WW aan te brengen gaat u voor een perfecte en blijvende waterdichtheid.

Reguleer regenwater
Dankzij de honingraatbakken, die Derbisedum bevat, is het mogelijk om water op te vangen. Deze bakken fungeren als buffer, ze zorgen ervoor dat het water vertraagd afgevoerd wordt naar het riool. Het water kan natuurlijk ook hergebruikt worden, dit zorgt voor een extra duurzaam resultaat.   

Nieuwsgierig geworden naar de groendaken van Derbigum? Meer informatie is te vinden op www.derbigum.nl of vraag informatie op via infonl@derbigum.com

Bedrijvengids Geplaatst door
DERBIGUM Nederland B.V.

DERBIGUM Nederland B.V.

Veldsteen 52, 4815 PK  Breda

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.