Mijn naam is ...

Brutale overvallen en diefstallen zijn een toenemend risico en juist mensen op hogere leeftijd zijn vaak weerloos overgeleverd aan de driestheid van deze ongenode gasten. Een deurspion biedt u de mogelijkheid te zien wie voor de deur staat.

Geplaatst door: Abus Nederland

ABUS deurspion – zekerheid in één oogopslag

Kijk eerst wie er voor de deur staat, voor u open doet – met de ABUS deurspion.

Brutale overvallen en diefstallen zijn een toenemend risico en juist mensen op hogere leeftijd zijn vaak weerloos overgeleverd aan de driestheid van deze ongenode gasten. Een deurspion biedt u de mogelijkheid te zien wie voor de deur staat zonder direct open te doen.

Bescherming van de aanwezigen dankzij groothoeklens

Door een groothoeklens wordt de zichthoek voor de deur groter – u weet dus zeker dat u ziet wie er voor de deur staat. Zo verhoogt een deurspion van ABUS de veiligheid voor de aanwezigen, want u kunt bepalen voor wie u de deur open doet.

ABUS-deurspionnen zijn leverbaar in diverse varianten en kleuren. Bovendien zijn er ook accessoires als afdekrozetten of beschermplaatjes verkrijgbaar.

 

Meer producten uit deze categorie Deurspionnen

Bedrijvengids Geplaatst door
Abus Nederland

Abus Nederland

Ekkersrijt 1311, 5692 AJ  Son

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.