MILIEUKUNDIG ADVIESBUREAU

Effectieve oplossingen die nauwkeurig aansluiten bij uw vraagstelling en ambitie

Geplaatst door: Inventerra

De kwaliteit van de bodem is van grote invloed op bouwplannen. Inventerra voorziet u van professionele onderzoeks- en adviesdiensten op het gebied van bodem en milieu, zodat de kwaliteit van de bodem geen belemmering is voor uw plannen. We zijn gespecialiseerd in bodemonderzoekbodemsanering en milieukundige begeleiding. 

 

Bodemonderzoek bij Inventerra:

Of het nu gaat om een ‘schoongrondverklaring’ bij de aankoop of huur van een terrein, een aanvraag van een milieuvergunning, of het karteren van een complexe verontreinigingssituatie ten bate van een bodemsanering: de adviseurs van Inventerra hebben jarenlange ervaring met elk traject. Voordat u een terrein huurt of aankoopt is het belangrijk om daarbij de bodemkwaliteit in acht te nemen. Op basis van de resultaten van een degelijk milieukundig bodemonderzoek krijgt u een goed beeld van de eventuele gevolgen voor uw plannen met de locatie, passend binnen de Wet bodembescherming. Wij begeleiden u graag.

Lees meer

 

Bodemsanering bij Inventerra

Milieuadviesbureau Inventerra voert graag bodemonderzoek voor u uit en adviseert u over bodemsanering. Wij analyseren het type verontreiniging, bekijken de risico’s en geven advies over de passende saneringstechnieken. Binnen de wettelijke mogelijkheden streven onze deskundige mensen in overleg met u naar een zo kosteneffectieve oplossing.

Lees meer

 

Milieukundige begeleiding bij Inventerra

Inventerra verzorgt als milieu adviesbureau de wettelijk verplichte milieukundige begeleiding bij de uitvoering van een bodemsanering. Onze milieukundig begeleiders zijn VCA-VOL en DLP gecertificeerd en combineren deze expertise met een brede, jarenlange ervaring.

Lees meer 

Alle diensten van Inventerra

Hieronder vind u een overzicht van alle diensten van milieukundig bureau Inventerra. Wanneer uw wens en/of behoefte niet in onderstaande genoemd staat, stelt u ons op de hoogte zodat wij u gegarandeerd verder kunnen helpen.

 • Vooronderzoek (NEN 5725) (historisch onderzoek)
 • Verkennend (NEN 5740) en nader (NTA 5755) onderzoek
 • Vastlegging nul- en eindsituatie (Activiteitenbesluit)
 • Asbestonderzoek in grond (NEN 5707) en puin (NEN 5897)
 • Grondwateronderzoek
 • Saneringsonderzoek (gebaseerd op conventioneel en in situ)
 • Saneringsopzet / coördinatie / milieukundige begeleiding (gebaseerd op conventioneel en in situ)
 • Partijkeuring grond (Besluit bodemkwaliteit)
 • Asfaltonderzoek (teerhoudendheid) en funderingsonderzoek
 • Second opinion

Naast bovenstaande diensten werken we nauw samen met verschillende partners die ons specialisme versterken en verbreden. Door vroegtijdig in uw project diverse disciplines samen te brengen en te coördineren, kunnen wij u als klant met ons brede dienstenaanbod écht ontzorgen. 

 • Flora- en faunaonderzoek, ecologische quickscan (Flora- en faunawet)
 • Archeologisch bureau- en booronderzoek
 • Quickscan ruimtelijke ordening 
 • Onderzoek luchtkwaliteit 
 • Akoestisch onderzoek 
 • Asbestinventarisatie

 

Waarom inventerra

De kracht van Inventerra ligt in de platte organisatie en korte lijnen. Dit maakt ons zeer flexibel, waardoor we snel en effectief oplossingen kunnen bieden die nauwkeurig aansluiten bij uw vraagstelling en ambities. Centraal in onze dienstverlening staat de levering van kwaliteit: snel, helder en compleet.

We willen u graag volledig ontzorgen, vandaar dat we zowel de adviserende als onderzoekende rol op ons nemen bij uw bodemonderzoek en grondsanering. Daarnaast denken we pro-actief met u mee en komen we onze afspraak na.

Bedrijvengids Geplaatst door
Inventerra

Inventerra

Nijverheidsweg 34, 3341 LJ  Hendrik-Ido-Ambacht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.