Modificatie aan Sprinklerinstallaties

FSP-Service voert conform de gestelde norm modificaties uit aan sprinklerinstallaties.

Het brandrisico kan veranderen door bijvoorbeeld;

wijzigingen in de opslag (configuratie, categorie goederen), ander gebruiker van het gebouw, bouwkundige wijzigingen, nieuwe gebouwen enz. Deze wijzigingen kunnen een negatief effect hebben op de werking van de aanwezige sprinklerinstallatie. FSP-Service kan vooraf vaststellen of aanpassing en/of uitbreiding van de sprinklerinstallatie noodzakelijk zijn. Hierbij zal ook rekening worden gehouden met de bestaande uitgangspuntendocument en eventuele nota van aanvullingen daarop. Deze moeten voldoende toereikend zijn.

Eventuele uitbreiding en aanpassing aan de sprinklerinstallatie en opstelling van het nieuwe rapport van interne eindcontrole voor het desbetreffende deel van de installatie zullen worden uitgevoerd door een in samenwerking met FSP-Service, erkend installatiebedrijf (derden). Bij een aanpassing van de installatie zullen ook de bedieningsvoorschriften, installatieplattegronden, tekeningen, hydraulische berekeningen, blokschema’s, functiematrix en dergelijke, voor zo ver nodig worden aangepast.

https://fspservice.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Fire Sprinkler Protection Service B.V.

Fire Sprinkler Protection Service B.V.

Jan van Kuikweg 121, 1962WB  Heemskerk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.