Motoriek voor ramen

Krachtige aandrijfsystemen in het bewegende design.

Geplaatst door: Siegenia Group

Intelligent wonen is een kwestie van de juiste techniek. En die gaat met SIEGENIA vanzelfsprekend ook in het raam schuil. Want moderne motoriek brengt spelenderwijs meer comfort en barrièrevrijheid in het leven. Zo stijgt voor uw klanten samen met de woonkwaliteit ook de waarde van het onroerende goed. Of het nu is voor moeilijk bereikbare bovenlichten of als elegante oplossing voor het volledig automatisch luchten. Of het nu via de drukknop, via de app, via de gebouwenregeltechniek of als hybride oplossing met verbonden sensoren is: met SIEGENIA brengt u in de luxe woning- en objectbouw flexibel en montagevriendelijk heel wat in beweging en zorgt u met meer ruimtelijk comfort voor meer levenskwaliteit.

Kipp-Verriegelungsantriebe

Twee aandrijvingen, alle mogelijkheden.

De krachtige motorische aandrijvingen van SIEGENIA krijgen elk object in beweging. Het motorsysteem is niet alleen ontwikkeld voor de dagelijkse ventilatie. Zowel de gebruiksopties als uw verkoop lopen lichter en flexibeler. Zo kunt u met de diversiteit aan oplossingen van de kiep-vergrendelingsaandrijvingen DRIVE axxent DK en DRIVE CL goed reageren op alle projecteisen. Dit betekent dat u met de veelzijdige aandrijvingsoplossingen voor kiepvergrendeling - DRIVE axxent DK en DRIVE CL perfect kunt inspelen op alle projecteisen. Van aluminiumgevels met grote ramen en hoge vleugelgewichten tot objecten met kunststoframen waarbij rendement op de eerste plaats staat: met onze 2-in-1-aandrijvingen voor het kiepen en vergrendelen brengt u veel in beweging.

Komfortsysteme Motorik Fenster Lounge

Gecontroleerde toevoer van frisse lucht via moeilijk bereikbare ramen.

Hoe gemakkelijk een raam te bedienen is, is geen kwestie van architectuur, maar van aandrijftechniek.  Zowel in de particuliere als commerciële sector: met onze aandrijvingen wordt ventilatie heel eenvoudig geautomatiseerd en - in vergelijking met traditionele kiepaandrijvingen - gecombineerd met een veilige vergrendeling en hoge afdichting.

Komfortsysteme Motorik Fenster Flur

Gezonde frisse lucht voor iedereen: gebruikersonafhankelijke ventilatie in drukbezochte ruimtes.

In alle ruimtes die afwisselend gebruikt worden door veel mensen, moet een regelmatige luchtverversing vanzelfsprekend zijn. Wat dacht u van scholen, ziekenhuizen of flatgebouwen. Met onze aandrijvingen wordt luchtvervuiling in elk ruimte gecontroleerd en tot een minimum beperkt. Als een raamgreep niet meer via het gebouwbeheersysteem, een app of drukknop hoeft te worden bediend, wordt bovendien ook het risico op besmetting kleiner.

Komfortsysteme Motorik Fenster Tisch

Strak raamdesign.

Als gemotoriseerd kiepen en vergrendelen via een enkele aandrijving werkt en deze ook nog volledig in het profiel geïntegreerd is, blijft het uiterlijk van het raam slank en strak. Als de scharnierzijde dan ook nog eens verdekt ligt én de greep kan komen te vervallen: dan is het design perfect.

DRIVE axxent DK

Volledig verdekt liggende aandrijving voor kiep- en draai-kiepramen dé high-end-oplossing voor alle profielmaterialen en ook voor grote elementen tot max. 130 kg vleugelgewicht.

 

DRIVE CL

Volledig verdekt liggende aandrijving voor kiep- en draai-kiepramen: de voordelige allrounder voor kunststof ramen in standaardmaten tot max. 80 kg vleugelgewicht.

 

Kiepaandrijving voor bovenlichten

Verdekt liggende kiepaandrijving voor moderne bovenlichten.

DRIVE axxent

Verdekt liggende kettingaandrijving voor moderne bovenlichten: moeilijk bereikbare kiepramen met een grote openingswijdte van 350 mm openen en sluiten.

 

Meer informatie

Klantenservice

Hebt u vragen over het product? Hier kunt u ons rechtstreeks bereiken:

https://www.siegenia.com/nl/company/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Siegenia Group

Siegenia Group

Ramgatseweg 15, 4942 VN  Raamsdonksveer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.