Nieuwe webshop elektrische verwarming

Jirlumar heeft een webshop geopend voor consumenten! Eerder publiceerden we al artikelen over de badkamerverwarming, convectoren en radiatoren van Jirlumar en nu kun je al deze duurzame producten eenvoudig bestellen op de Jirlumar webshop.

Geplaatst door: Heating Group International

Ondanks het feit dat Jirlumar eigenlijk alleen verwarming aan bedrijven leverde, wisten veel consumenten ons toch goed te vinden. Om het aankoopproces voor particulieren eenvoudiger te maken, hebben we nu ook een prachtige webshop.

Het assortiment van Jirlumar

In de webshop vind je een ruim assortiment aan elektrische verwarmingsproducten. Van basic convectoren tot super de luxe verwarmingspanelen van lavasteen met wifi besturing en alles daartussenin. Natuurlijk ontbreken ook de vloerverwarming, terrasverwarming en boilers niet.

Het ruime aanbod in badkamerverwarming is aangevuld met spiegelverwarmingsfolie. In veel badkamers beslaat de spiegel tijdens het douchen. Dit is niet alleen vervelend, op termijn kan dit ook lelijke plekken op de spiegel veroorzaken als de spiegel niet telkens direct wordt drooggemaakt. Met spiegelverwarmingsfolie heb je hier geen last meer van. Je plakt het eenvoudig aan de achterzijde van de spiegel en sluit het aan op de lichtschakelaar. Nooit meer een beslagen spiegel!

Energiebesparing

Veel producten van Jirlumar zijn voorzien van slimme regelingen om zoveel mogelijk energie te besparen. Wel zo fijn met die stijgende energieprijzen. Een aantal radiatoren kunnen bijvoorbeeld via een wifi-module met elkaar verbonden worden en vervolgens middels een app bestuurd worden. Door het gebruik van algoritmen 'leren' de radiatoren je ritme kennen en zijn ze in staat om te anticiperen op opwarmtijden en om de temperatuur te verlagen wanneer de kamer niet in gebruik is.

In de app wordt het energieverbruik overzichtelijk weergegeven. Geen verrassingen achteraf dus. Bij de installatie krijg je een snelle vragenlijst over je leefgewoonten waarna een verwarmingsschema voorgesteld wordt op basis van je antwoorden. Daarnaast kun je ook zelf een gedetailleerde weekplanning ingeven die per dag kan verschillen. En ook heel fijn: je zet eenvoudig de hele installatie op 'vorstvrij houden' als je op vakantie gaat en geeft met 2 klikken aan wanneer je terugkomt voor een warme thuiskomst.

Neem een kijkje in de webshop

We verwelkomen jullie graag in onze nieuwe Jirlumar webshop. Laat het ons ook vooral weten als je producten mist of als er vragen zijn. We helpen je graag!

Bedrijvengids Geplaatst door
Heating Group International

Heating Group International

Bijsterhuizen 5118, 6604 LX  Wijchen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Heating Group International
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.