Sinds 1 april jl. kunnen VvE's weer aanvragen indienen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Subsidie energiebesparing

VvE's kunnen weer aanvragen indienen

 
 

Achterstallig onderhoud: wie kan wat?

Er zijn VvE’s die het niet zo nauw nemen met onderhoud. Ook zijn er volop VvE’s met een lege kas. Dat leidt in de praktijk vaak tot achterstallig onderhoud. Wat zijn de juridische aspecten van het verhelpen van achterstallig onderhoud?

Meer in deze bijdrage van BVD Advocaten
 
 

Galerij vloer

Voor het veilig maken van galerijen zijn vloertegels met antislip laag zeer aan te raden. De RibDeck vloertegels zijn antislip en zorgen vooral in natte omstandigheden voor een zeer veilige vloer.

Ontdek meer
 
 

VvE Mozartflat gaat ‘van het gas af’

De enorme renovatieklus aan de Mozartflat in Tilburg-Noord is van start gegaan. Zo gaan alle 256 woningen ‘van het aardgas af’. De flat wordt van een Balco klimaatgevel voorzien, een cruciaal onderdeel van het verduurzamingsproject.

Meer over dit project
 
 

Mistgeneratoren

Uw appartement(encomplex) extra beveiligen? Voeg mistgeneratoren toe aan uw beveiliging. Hierdoor wordt bij inbraak binnen enkele seconden een dikke ondoorzichtige mist gecreëerd.

Meer over de werking
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 

AXA All-Black

Veiligheid en design beginnen al bij de voordeur, maar het gaat verder dan dat. AXA All-Black serie draagt niet alleen bij aan de veiligheid van jouw woning, maar ook aan een stijlvolle inrichting.

Maak uw woning nog stijlvoller
 
 
CONTACT l OVERZICHT