Heropening SEEH-aanvraag

Sinds 1 april jl. kunnen VvE's weer een SEEH-aanvraag indienen voor energieadviezen, (D)MJOP en procesbegeleiding of voor energiebesparende maatregelen aan hun gebouw.

Gepubliceerd: 06 april 2021

Op 3 februari sloot de SEEH-regeling tijdelijk door de vele aanvragen en budget overschrijding in de laatste weken van 2020.

Echter zoals wij al eerder meldden, heeft Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 1 maart jl. aangekondigd dat de SEEH voor VvE’s in 2021 doorgezet zal worden. Sinds 1 april jl. kunt u weer een SEEH-aanvraag indienen voor energieadviezen, mjop en procesbegeleiding of voor energiebesparende maatregelen aan uw gebouw. Lees ook het nieuwsbericht van BZK. 

Al begonnen met energiebesparende maatregelen?

Bent u tussen 3 februari 2021 en 1 april 2021 begonnen met de uitvoering van energiebesparende maatregelen aan uw gebouw en heeft u geen subsidieaanvraag kunnen doen? Als tijdelijke uitzondering kunt u de subsidieaanvraag alsnog indienen. Neem hiervoor eerst contact op met het RVO.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze VvE Helpdesk.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.