Galerij vloer

Een galerijvloer heeft het soms zwaar te verduren, het staat bloot aan verschillende weersomstandigheden, zoals zonlicht, regen en vorst. Factoren als veiligheid en buitenduurzaamheid zijn daarom extra belangrijk.

Geplaatst door: PVC Kliktegel

GALERIJVLOER

Het is belangrijk om een galerij van de juiste vloerbekleding te voorzien. Een galerijvloer heeft het soms zwaar te verduren, het staat bloot aan verschillende weersomstandigheden, zoals zonlicht, regen en vorst. Bij de vloerkeuze is het daarom belangrijk rekening te houden met factoren als veiligheid en buitenduurzaamheid. SwissDeck® vloeren zijn uitermate geschikt als vloerbekleding voor galerijen. De RibDeck vloerbekleding is slagvast, sterk UV gestabiliseerd en 100% recyclebaar.

Vloertegels antislip

Voor het veilig maken van galerijen zijn vloertegels met antislip laag zeer aan te raden. De RibDeck vloertegels zijn antislip en zorgen vooral in natte omstandigheden voor een zeer veilige vloer. De RibDeck tegels zijn speciaal ontworpen met een open profiel waardoor (regen)water en vuil snel wordt afgevoerd. Ideaal voor gallerijvloeren. Bovendien kunnen de RibDeck vloertegels moeiteloos over scheuren en dilatatievoegen worden gelegd.

Brandklassificering

Speciaal voor galerijvloeren waar een brandklassificering is vereist heeft Swissdeck® een grondstof ontwikkeld. De RibDeck antislip vloertegels krijgen hierdoor een gecertificeerde brandklasse "Bfl-s1" en wegen nog maar ongeveer 5Kg per M².

 

Bedrijvengids Geplaatst door
PVC Kliktegel

PVC Kliktegel

Dorpsstraat 72c, 7933 PD  Pesse

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.