Mistgeneratoren

Uw appartement(encomplex) extra beveiligen? Voeg mistgeneratoren toe aan uw beveiliging en desoriënteer inbrekers!

Geplaatst door: Lagarde Groep

Extra beveiliging

Is er al een alarminstallatie aanwezig binnen uw appartementencomplex? Heel goed! Mogelijk heeft u zelfs camerabewaking aangeschaft om het een en ander extra in de gaten te houden.

Desoriënteer inbrekers

Er is meer mogelijk op het gebied van inbraakpreventie, namelijk het plaatsen van mistgeneratoren. Hierdoor wordt bij inbraak binnen enkele seconden een dikke ondoorzichtige mist gecreëerd. Inbrekers zullen gedesoriënteerd raken en mogelijk snel de uitgang zoeken als ze merken dat er dergelijke maatregelen zijn getroffen voor inbraakbeveiliging. Mooie bijkomstigheid is dat deze beveiligingsoplossing 'onschuldig' is! De mist bestaat uit niet-schadelijke stoffen die veilig zijn voor mensen, dieren, elektronica en etenswaren. 

 

Maatwerkoplossing

Om wat voor een ruimte het ook gaat, hoe groot of welke toepassing, Lagarde Groep biedt u een oplossing op maat. Doordat we meerdere beveiligingsdisciplines leveren, kunnen we mistgeneratoren leveren naast uw bestaande beveiligingsoplossing. Of nog beter: het complete plaatje in één keer realiseren! 

Wilt u meer weten? Neem dan gerust een kijkje op onze website.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Lagarde Groep

Lagarde Groep

Voorthuizerstraat 69 c, 3881 SC  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.