En: kan de VvE afwijken van een vastgestelde verdeelsleutel?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Vijf tips om betaalbaar af te koelen op uw balkon

En: kan de VvE afwijken van een vastgestelde verdeelsleutel?

 
 

Betaalbaar afkoelen op je balkon

Met de warmte van de afgelopen weken, waan je je bijna in het buitenland. De zomer is vaak heerlijk, maar vergeet niet om voor verkoeling te zorgen.

Ontdek onze 5 tips
 
 

Keramische tegels voor uw balkon

Geef uw dakterras of balkon in een handomdraai een nieuwe uitstraling met 2 cm dikke keramische tegels gelegd op verstelbare tegeldragers.

Zo werkt het
 
 

Onderhoudsarme balkon- en galerijhekken

Exclusief voor VvE's heeft Montihek het 'Montihek VvE Stappenplan' ontwikkeld waarbij ze kosteloos uw Omgevingsvergunning aanvragen.

Bekijk wat ze kunnen doen
 

Vastgestelde verdeelsleutel

Kan de VvE afwijken?

Ontdek het hier

 

Periodiek keuren

Het periodiek keuren van uw elektrische installatie is verplicht. Keuring Service Nederland kan u deze terugkerende verplichting volledig uit handen nemen.

Bijvoorbeeld bij zonnepanelen
 
 

Herontwikkeling historische Fenixlofts

Een uniek en historisch bouwwerk in Rotterdam: De Fenixloodsen. Heerlijk wonen aan het water met een prachtig uitzicht, in en op een voormalige havenloods.

Bekijk voorbeelden
 
 

Aanhoudende vochtproblemen

Vanuit jarenlange ervaring adviseert de BETONmonteur VvE's in het oplossen van aanhoudende vochtproblemen. Of zich dit nu bevindt in de kelder of het dak.

Zo werken ze
 
 
CONTACT l OVERZICHT