En: wat kan een VvE doen bij geluidsoverlast
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Deze vloeren zijn geschikt in een appartement

En: wat kan een VvE doen bij geluidsoverlast

 
 

Zo krijgt u een stille vloer

Het is natuurlijk erg vervelend als u het gevoel hebt dat u niet meer prettig in uw appartement kunt wonen door alle geluidsoverlast. De juiste vloer is dan erg belangrijk.

Deze type vloeren zijn geschikt
 
 

Invloed van geluid

Binnen onze leefomgeving hebben we allemaal veel te maken met geluid. Dit kan onderweg zijn, op het werk, maar ook zeker in en om je huis.

De gevolgen en oplossingen
 
 

Contactgeluid tegengaan

Contactgeluiden worden veroorzaakt door de trillingen in een gebouw, bijvoorbeeld door mensen die lopen, stoelen die schuiven of deuren die open / dicht gaan.

Dit kunt u doen
 

Geluidsoverlast

Door harde vloerbedekking

Wat doet de VvE?

 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Vastgoedzorg en onderhoud

Sinds 1928 uw partner in totale vastgoedzorg. Met Van Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud maakt u de juiste keuze.

Dit kunnen ze voor u doen
 
 

Duurzame balkonuitbreiding

’t Kotte is het oudste appartementencomplex van de Hengelose binnenstad. Al geruime tijd zette men zich in voor de verbetering van dit waardevolle pand.

Onder meer de balkons
 
 
CONTACT l OVERZICHT