WAAROM AKOESTISCHE ISOLATIE GEBRUIKEN?

Akoestische vloerisolatie wordt gebruikt om loopgeluiden en andere contactgeluiden te voorkomen. Contactgeluidsisolatie is de oplossing voor geluidshinder binnenshuis. Een dergelijke geluidsisolatie is zeer wenselijk, vooral in binnenstedelijke gebiede

Geplaatst door: ISMT B.V.

Contactgeluiden reduceren

Contactgeluiden worden veroorzaakt door de trillingen van bepaalde onderdelen van een gebouw, bijvoorbeeld door mensen die lopen, stoelen die schuiven of deuren die open / dicht gaan. Contactgeluid kan zich over het hele gebouw verspreiden, vooral wanneer de dekvloeren en vloerconstructies met elkaar verbonden zijn. ISMT’s geluidsisolatie onder de zwevende dekvloer of de afwerkvloer voorkomt contactgeluiden.

Het vinden van de juiste akoestische oplossing in een project is vaak een complexe aangelegenheid voor architecten en akoestisch ingenieurs. Daarom kan een akoestisch prestatierapport voor de start van een project van toegevoegde waarde zijn.

AKOESTISCH PRESTATIE RAPPORT

Het bepalen van de juiste akoestische isolatie in gebouwen is een complex proces. Speciaal voor deze vraagstukken levert ISMT gratis een Akoestisch Prestatie Rapport voor projecten. Deze unieke service zorgt ervoor dat architecten, akoestisch ingenieurs of aannemers de juiste keuzes maken ten behoeven van vloerakoestiek. Het optimaliseren van het akoestisch comfort is altijd het gemeenschappelijk doel.

In dit verslag wordt onder andere rekening gehouden met de volgende variabelen:

- Structuur en draagkracht van de constructie en draagkracht van de constructie
- Sterkte / hoogte van de vloerstructuur
- Aanwezigheid vloerverwarming
- Type vloerbedekking: laminaat, LVT/PVC, tegels, enz.
- Draagvermogen van de (afgewerkte) vloer
- Gewenst geluidsniveau; bouwbepalingen of extra eisen / wensen


CONTROLE VAN GRONDSTOF TOT EINDPRODUCT!

Isolgomma heeft altijd vooropgelopen in het gebruik van gerecycleerde materialen: onze grondstoffen voor onze producten bestaan voor minstens 92% uit gerecycleerde materialen. Ons milieubeleid is niet alleen gericht op het product, maar omvat het gehele productieproces door middel van een gedetailleerde LCA (Life Cycle Assessment). Vanzelfsprekend zijn de producten CE gecertificeerd.

BEPERKTE MILIEU IMPACT

Isolgomma’s materialen garanderen oplossingen met een beperkte impact op het milieu en bevorderen duurzame ontwikkeling met behoud van de natuurlijke omgeving en de levenskwaliteit. Zorgvuldige aandacht voor de aankoop, verwerking, verpakking en het opnieuw gebruiken van afgekeurd materiaal zijn allemaal bedoeld om het gebruik van grondstoffen te beperken.

DUURZAME DISTRIBUTIE

ISMT investeert in duurzame distributie. Dat betekend bijvoorbeeld het importeren van volledig gevulde vrachtwagens vanaf leveranciers en het geoptimaliseerd uitleveren van producten aan klanten. Zo worden onnodige kilometers voorkomen en blijft de belasting op het milieu zo laag mogelijk.

DE SPECIALIST IN VLOERAKOESTIEK

Ons specialisme is het beheersen van contactgeluiden en trillingen in gebouwen. Hierin bieden wij een totaaloplossing en projectbegeleiding, waardoor u als klant zekerheid heeft over de akoestische prestatie die vooraf in rapport wordt aangegeven. Eindgebruikers ervaren een optimaal akoestisch comfort; meer stilte en rust in ruimtes.

Meer weten? kijk dan op onze website of neem contact op via 088-0184900

Bedrijvengids Geplaatst door
ISMT B.V.

ISMT B.V.

Küppersweg 30, 2031 EC  Haarlem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.