Roken: hoe gaat de VvE hier mee om?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Zo blijft uw gebouw kalkaanslagvrij

Roken: hoe gaat de VvE hier mee om?

 
 

Uw gebouw kalkaanslagvrij

De prachtige luxe appartementen in Parel aan de Schie vertoonden al snel kalkaanslag in de badkamers. Men ging op zoek naar de oplossing.

Dat bleek Scalewatcher te zijn
 
 

Roken en de VvE

Hoe ga je met roken om in een appartementencomplex? Zijn er specifieke regels, wetten en richtlijnen voor? En welke rol kan de VvE spelen?

Ontdek de opties
 
 

Draadloze video intercom

Geen gedoe met kapotte bekabeling en binnenposten met de draadloze intercom van Openr. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of tablet.

Vraag een gratis demo aan
 

Uw balkon schoonhouden

Hoe doet u dat goed?

7 tips

 

Renovatie van de galerijvloer

Is de galerijvloer van uw appartementencomplex aan renovatie toe? Een duurzame renovatie-oplossing is het ophogen van de bestaande galerijvloer met een kunststof vloer.

Zo werkt dat
 
 

Airco reinigen

Airco units moeten jaarlijks gereinigd worden om een goede werking en schoon binnenklimaat te garanderen. Ook verkleint dit de kans op allergie├źn en luchtwegaandoeningen.

Wie kan dit voor u doen?
 
 

Waterleiding gesprongen?

Om uw waterschade te beperken staat Altena 24/7 voor u klaar om uw parkeergarage, of hal weer droog en schoon te krijgen.

Lees meer
 
 
CONTACT l OVERZICHT