Het reinigen van de airconditioning

Het technisch reinigen van airconditioningapparatuur, inductieunits, fancoilunits & luchtgordijnen.
LEES VERDER

Airco’s je ziet ze tegenwoordig overal. De airco units dienen jaarlijks gereinigd te worden om een goede werking & schoon binnenklimaat te garanderen. Tevens verkleint een schone airco de kans op allergieën en luchtwegaandoeningen. 

 

Door de constante luchtstroom die door een airco circuleert worden de verschillende componenten binnen in verontreinigd. Dit leid tot het aantrekken van schimmels & bacteriën , bij C&R Group hebben we jarenlange ervaring in het periodiek reinigen van deze units. Denk hierbij aan zowel de binnen als buiten units. Het periodiek reinigen kan u ook voordeel op leveren, een slecht functionerende airco kan namelijk direct leiden tot ziekteverzuim. Denk hierbij aan verkoudheid , luchtwegklachten ook kan het leiden tot lager energieverbruik & een langere levensduur van uw installatie. 

Wij raden aan om uw airco minimaal 1 keer per jaar door de specialisten van C&R te laten reinigen.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om buiten werktijden om te reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Denk hier bij aan de avond, nacht of in het weekend.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
C&R Group
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.