Bewoners kiezen voor 'ScaleWatcher'

De prachtige nieuwe luxe appartementen in Parel aan de Schie vertoonden al snel lelijke kalkaanslag in de nieuwe badkamers. Peter van Leeuwen ging op zoek naar de oplossing.

Geplaatst door: QUALIFIED SALES

"We hadden in onze vorige woning een dure, omvangrijke oplossing. Ook de jaarlijks terugkerende onderhoudskosten daarvan wilden we niet meer", vertelt de voormalig leraar elektrotechniek van de Van de Madeschool in Delft. "Na wat speurwerk kwam ik in de showroom van Qualified Sales terecht. Hier werd het 'Scalewatcher-systeem' aan mij uitgelegd.

Ondernemer René Vermeulen legt uit dat kalk blijft plakken doordat het een stervormige molecuul is: kalkaanslag. "Overal waar we water gebruiken hebben we er last van. Bacteriën en schimmels gaan daarop groeien. Kalk hoopt zich op in leidingen, (thermische) kranen, apparaten met verwarmingselementen, zoals een cooker, waterkoker, cv of koffiezetmachine. Zes millimeter kalkaanslag op uw verwarmingselementen resulteert in 40 procent méér energiekosten. Kalk ontkracht de zeepmoleculen uit het water. Dus gebruiken we zeker 50 procent te véél reinigingsmiddelen, die uiteindelijk in het milieu terecht komen. De ScaleWatcher is een gepatenteerde, besparende en milieuvriendelijke oplossing, zonder zout of chemicaliën. Deze wekt een elektromagnetisch veld op, dat de kristallen in het water beïnvloedt. Er worden dan geen nieuwe kalklagen gevormd en oude lagen verdwijnen binnen ongeveer twee maanden."

"Helemaal waar", zegt Jorie van Leeuwen. "Binnen enkele weken waren we van alle kalkaanslag af. Heerlijk zacht water met douchen en minder schoonmaakwerk. De bewoners van elf appartementen van Parel aan de Schie zijn blij met deze aanschaf. Die 349 euro voor de Star-3 hebben wij zo terug verdiend." Meer weten? Kijk op www.kalkaanslagvrij.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
QUALIFIED SALES

QUALIFIED SALES

Raad van Europalaan 43, 2625 PA  Delft

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Ram Van Gool
2 jaar geleden
Ik ben opzichter geweest in het Oude Dijkzigt ziekenhuis daar hadden wij koffiezetapparaat die minstens 2 maal per jaar moesten worden ontkalkt totdat een firma met deze oplossing kwam maar helaas. Hoe kunt U mij overtuigen dat het na 10 jaar wel werkt.
2 jaar geleden
Wij gebruiken een dergelijk systeem al meer dan 25 jaar..... Oorspronkelijk in Denemarken ontwikkeld door/voor woningcorporaties aldaar. Werkt perfekt!
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.