Ontdek wat het kost
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Balkonzonnescherm:
nooit meer boren en past altijd

Ontdek wat het kost

 
 

Zonnescherm zonder boren

Deze zonneschermen hebben een uniek concept: ze worden geklemd tussen de vloer en het plafond. Daardoor past het altijd en hoeft er niet geboord te worden.

Benieuwd naar de prijs?
 
 

Balkonverhoging

Met PAM Systeem Constructie maakt u een balkon toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, met een rollator lopen of in een rolstoel zitten.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Alternatief houten vlonder

Maak kennis met hét alternatief voor een houten vlonder op uw balkon of dakterras: onderhoudsvrije, lichtgewicht keramische tegels met houtlook!

Lees meer
 

O jee, een verstopping!

Is de VvE verantwoordelijk?

Ontdek het hier

 

Geluidsoverlast

Geluidsoverlast binnen VvE's: we komen het helaas maar al te vaak tegen. Maar wat verstaan we precies onder geluidsoverlast en wat kan de VvE doen?

Lees meer hierover
 
 

Akoestische isolatie

Akoestische vloerisolatie wordt gebruikt om loopgeluiden en andere contactgeluiden te voorkomen. Contactgeluidsisolatie is de oplossing voor geluidshinder binnenshuis.

Dit is er mogelijk
 
 

Contactgeluidisolatie

Contactgeluid word een probleem op het moment dat aangrenzende woningen of appartementen door middel van een starre verbinding met elkaar in contact staan.

Ontdek wat u kunt doen
 
 
CONTACT l OVERZICHT