Wie is aansprakelijk?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Vraag van de VvE

Schade door asbest na een brand

 
 

Juridische partner voor VvE’s

Andries is beheerder van een VvE met een hoofdsplitsing en meerdere ondersplitsingen. Hij heeft juridisch advies nodig en zoekt voor het eerst contact met BVD advocaten.

Ontdek hoe zij hem helpen
 
 

Slagboomtoegang via smartphone

Hoe houdt u grip op toegang tot uw parkeerterrein? Hoe voorkomt u dat er ongewenste bezoekers parkeren? Juist, met een slagboom.

Te bedienen met uw smartphone
 
 

Duurzame balkons en gevels

VvE kiest balkonbeglazing als slim alternatief voor kozijnvervanging. Lagere stook- en onderhoudskosten en vergroting van de leefruimte en het wooncomfort.

Lees hun verhaal
 
 

Multifunctioneel en duurzaam dak

U bent op zoek naar een duurzame dakbedekking die eventueel multifunctioneel te gebruiken is? Dan heeft Derbigum diverse producten in haar assortiment die aan deze wensen voldoen.

Lees er meer over
 
 

Zonnepanelen onderhouden

In een nieuw appartementencomplex in Alkmaar is duurzaamheid een leidende factor. Op het dak worden vier dakluiken van Gorter gemonteerd om de daktoegang te vergemakkelijken.

Zo kunnen de zonnepanelen onderhouden worden
 
 

Armaturen vaak vervangen?

Goed geïnstalleerde LED-armaturen hoef je jaren niet te vervangen. Moet je vaker vervangen? Dan gaat er iets mis. Benieuwd wat?

Bekijk deze 3 oorzaken
 
 
CONTACT l OVERZICHT