Slagboom Toegang via Smartphone

Hoe handig zou het zijn als u een slagboom op afstand zou kunnen besturen? Met de GSM-module is het mogelijk.

Geplaatst door: Lagarde Groep

Hoe houdt u grip op toegang tot uw parkeerterrein? Hoe voorkomt u dat er ongewenste bezoekers parkeren? Juist, met een slagboom.

GSM-module
De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan als het gaat om slagbomen. De afgelopen jaren zijn er veel functionaliteiten en integraties ontwikkeld om de toegang nóg vriendelijker te maken. Eén waarvan wij (Lagarde Groep) zien dat die aan populariteit wint: de GSM-module.

Op afstand beheren, alleen voor toegangsgerechtigden
Met één telefoontje naar een voor u bekend telefoonnummer wordt automatisch de slagboom geopend. Voordeel is dat er alleen aan geregistreerde gebruikers toegang verleend wordt. U heeft hier dus volledig grip op. Wilt u het nog uitgebreider aanpakken? Dan kunt u er zelfs voor kiezen om mensen tijdelijk toegang te geven, bijvoorbeeld bepaalde gasten. Hiervoor is dan aanvullende software nodig.

Bent u bekend met de mogelijkheden?
In bovenstaande tekst vindt u slechts één van de mogelijkheden als het gaat om slagbomen. Er zijn meer opties zoals kentekenherkenning, intercom-module en nog vele andere mogelijkheden. Wilt u meer weten? Neem eens een kijkje op https://www.slagboomspecialist.nl/toegangscontrole/ en vul het contactformulier hier in wanneer u meer informatie wilt.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lagarde Groep

Lagarde Groep

Voorthuizerstraat 69 c, 3881 SC  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.