3 oorzaken steeds vervangen armaturen

Voor de buitendeur staan en je sleutels niet kunnen vinden omdat het licht stuk is. Alweer. Was dat een maand of twee geleden niet ook al? Goed geïnstalleerde LED-armaturen hoef je jaren niet te vervangen. Moet je vaker vervangen? Wij weten waarom dat is

Geplaatst door: Pre-Lite

Reden 1: De installatie is niet goed gegaan

Installeren is een vak apart. Helaas gaat dat nogal eens mis, bijvoorbeeld als te veel LED-armaturen op één groep worden gezet. Hierdoor ontstaat piekspanning, kan de driver kapot gaan en daarmee ook de armaturen. Je kunt dan armaturen vervangen zolang je wilt; als het probleem met de stroomverdeling niet wordt opgelost blijf je bezig.

Reden 2: De armaturen zijn niet van de juiste kwaliteit

Het ene armatuur is het andere niet. De kwaliteit van verlichting loopt sterk uiteen, en dat merk je vaak het eerst aan de prijs. De verleiding is groot om voor de goedkoopste armaturen te kiezen. Maar als je die vervolgens elke zoveel maanden moet vervangen, ben je onder de streep duur uit. Kwaliteit herkennen? Of je garantie krijgt is een goede indicatie. Wij durven 5 jaar no-nonsense garantie aan omdat we weten dat de kwaliteit hoog is.

Reden 3: De nood-armaturen worden niet goed onderhouden

LED-armaturen ophangen en er daarna geen omkijken meer naar hebben. Klinkt ideaal? Dat is het ook, op een standaard armatuur is geen onderhoud nodig. Armaturen met een noodunit ben je verplicht eens per jaar te laten controleren. Wij lopen als we dit doen ook altijd de andere armaturen na om te zien of er kleine problemen zijn. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel.

Last van kapotte armaturen? Plan een gratis quickscan

Sta jij regelmatig in het donker naar sleutels te zoeken, of krijg je klachten van bewoners hierover? Plan dan een gratis quickscan in en laat ons de oorzaak voor je opsporen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.