Onderhoud zonnepanelen

Dakluiken maken onderhoud zonnepanelen mogelijk In de Sperwerstraat in Alkmaar bouwt Dijkstra Draisma het door BBHD Architecten ontworpen appartementencomplex waar duurzaamheid een leidende factor is.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op het dak worden vier dakluiken van Gorter gemonteerd om de daktoegang te vergemakkelijken. Zo is de onderhoudsploeg voor de zonnepanelen zó op het dak.

De appartementen bestaan uit 56 driekamerappartementen en acht studio’s verdeeld over vier bouwblokken van verschillende hoogtes. Het gebouw in de hoek heeft zes verdiepingen, de drie overige gebouwen hebben drie verdiepingen. De studio’s bevinden zich op de begane grond en zijn verdeeld over de vier gebouwen. De appartementen worden aangesloten op het reeds bestaande

De vier RHT-dakluiken zorgen voor een veilige toetreding tot het dak op de vier gebouwen (voor het onderhoud aan het dak én aan de geplaatste zonnepanelen). Dat is mede te danken aan de schaartrappen die worden meegeleverd. Deze zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.