Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Vraag van de VvE

Hoe worden breukdelen samengesteld?

 
 

Werkelijke waarde van het VvE-complex

In een zogenaamde gebouwverzekering is een verzekerd bedrag opgenomen wat van belang is voor de hoogte van een schade-uitkering ingeval van schade. Hoe bepaalt u als VvE nu de juiste hoogte van een verzekerd bedrag?

Lees er meer over
 
 

Gratis Quickscan

Bent u benieuwd of de hoogte van uw huidig verzekerde herbouwwaarde toereikend is?Zo ja, dan kunt u gebruik maken van de gratis Quickscan van FH Taxaties.

Zo werkt het
 
 

REVOPUR®

Met REVOPUR® heeft Franken systems een sneldrogend, ecologisch en reukloze waterafdichtingssysteem voorrenovatie van balkons en terrassen. De beste eigenschappen van hoogwaardige vloeibare kunststof en gezondheidsbescherming voor bewoners.

Lees meer
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd & overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Houten balkons weer duurzaam beschermd

Door veroudering van de bestaande afwerking en het inwerken van vocht was bij een appartementencomplex in Rotterdam zowel de afwerking als het voerbeschot van de balkons hoognodig aan vervanging toe.

Meer over dit project
 
 

SecuritasHome

Een slim alarmsysteem beschermt tegen risico’s van brand, waterlekkage en vergiftiging door koolstofmonoxide en geeft je meldingen over niet goed gesloten deuren of ramen.

Lees meer
 
 
CONTACT l OVERZICHT