Houten balkon weer duurzaam beschermd

Door veroudering van de bestaande afwerking en het inwerken van vocht was bij een appartementencomplex in Rotterdam zowel de afwerking als het voerbeschot van de balkons hoognodig aan vervanging toe.

Geplaatst door: Triflex BV

De wens van de opdrachtgever was om een geheel nieuwe, vochtbestendige ondergrond te plaatsen en een waterdicht en lichtgewicht systeem aan te brengen dat geschikt is voor houten ondergronden. Aan Rumitec de taak om de houten balkons grondig aan te pakken.

Rekening houdend met de wensen is er als eerst gekozen om vochtbestendige betonplaten aan te brengen op de balkons. Daarna brachten de verwerkers een volledig gewapend en naadloos systeem aan dat uitstekend geschikt is voor houten ondergronden. Dit systeem verlengt de levensduur en beschermt de vloer tegen beschadigingen en externe invloeden. Ook vangt dit systeem werking van grote oppervlakken flexibel op én worden schijnvoegen en constructieve dilataties naadloos in het geheel geïntegreerd. 

Het resultaat is een gegarandeerd waterdichte houten balkonvloer dat volledig beschermd is en weer voor jaren meegaat. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nlWe helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.