De SecuritasHome oplossing

Securitas is dé marktleider op het gebied van beveiliging. Voor de consument heeft Securitas een alarmsysteem op de Nederlandse markt gebracht. Door een totaalpakket aan te bieden aan woonhuisbeveiliging (brand en inbraak) en hu

Geplaatst door: Zo Veilig.

Het gevoel van een veilig thuis

Je ligt ’s avonds in bed en je hoort een geluid, onbewust neemt er een klein beetje spanning toe in je lichaam en je gaat ingespannen luisteren of je iets hoort. Gelukkig is er vaak niets aan de hand, maar het gevoel van veiligheid is toch even weg, want wat als er wel iemand probeert binnen te komen? Voorkomen is toch beter dan genezen?

Veilig thuis beveiliging huis droomhuis Beurs Eigen Huis

Voorkomen, maar ook meer!

Bescherm jouw woning optimaal tegen indringers én ga verder. Een slim alarmsysteem beschermt tegen risico’s van brand, waterlekkage en vergiftiging door koolstofmonoxide en geeft je meldingen over niet goed gesloten deuren of ramen. Zodra er zich iets ongewoons voordoet in je woning, gaat het alarm af. Je ontvangt een melding op jouw smartphone en indien nodig komt de alarmcentrale direct in actie. Wil jij zeker weten dat de ramen en deuren gesloten zijn of ben je benieuwd of de postbode vandaag al is geweest? Ook dat zie je allemaal real-time in een app.

Meldkamer opvolging

De basis van een standaard alarmsysteem bestaat vaak uit een rookmelder, deurmagneetcontacten en bewegingsmelders en kan uitgebreid worden met camera’s. Dankzij een alarmsysteem is jouw woning dag en nacht beveiligd. En met een rookmelder op elke verdieping voldoe je aan de nieuwe wetgeving dat in elk huis in Nederland per 1 juli 2022 op iedere verdieping een rookmelder moet hangen.

Aan het alarmsysteem kan een meldkamer gekoppeld worden en verzekert daadwerkelijke 24/7 opvolging bij elk alarmsignaal. Inbreker? Dan wordt de politie ingeschakeld. Rook detectie? Dan krijgt de brandweer een waarschuwing.

Veilig thuis beveiliging huis droomhuis Beurs Eigen Huis

Het grote voordeel van één centrale app

Smarthome oplossingen zijn niet nieuw. Verschillende bedrijven bieden de mogelijkheid om de automatisering van processen in en om de woning op afstand te controleren en te besturen. De hoeveelheid verschillende apps om deze processen te kunnen regelen zorgen er echter voor dat de gemiddelde consument nog maar weinig voor huisautomatisering voelt. Daarom is het zo praktisch dat er nu beveiligingssystemen op de markt zijn, waarbij je via één app zowel je alarmsysteem kan in- en uitschakelen, maar ook (indien gewenst) je lichten op afstand aan- en uitzetten.

Alles te bedienen via je mobiele telefoon

Via de eigen smartphone, tablet of zelf je smartwatch kun je te allen tijde de aangesloten systemen in je woning aan- of uitschakelen en bedienen: overzichtelijk op één plek. Wil je geen notificaties ontvangen? Dan zet je deze met een simpele handeling op je telefoon gewoon uit.

Natuurlijk wil het wel eens voorkomen dat je het alarmsysteem vergeet in te schakelen. Ook hier bieden de beveiligingssystemen een oplossing voor. In de app kun je een gebiedsbegrenzing instellen. Zodra jij bijvoorbeeld buiten een straal van 10 kilometer rondom je woning bent – ontvang je een melding op je mobiele apparaat als reminder wanneer het alarmsysteem uitgeschakeld staat.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Zo Veilig.

Zo Veilig.

Xenonstraat 71, 1362 GG  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.