Profiteer als abonnee van onze VvE Helpdesk en Kennisbank
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Vraag van de VvE

Heb ik bij verkoop recht op mijn aandeel in het reservefonds?

 
 

Een oplossing in één dag

Wist je dat mediation een veel snellere manier van conflictoplossing is dan bijvoorbeeld de rechtspraak? Een gemiddeld mediationtraject duurt zo'n 2 á 3 maanden. Bij Fuse Mediation kan een volledig traject zelfs nóg sneller zijn.

Namelijk één dag
 
 

Voorkom scheuren in beton

Wanneer een betonnen constructie onvoldoende is afgedicht, kan vocht binnendringen via scheuren in het beton. In het ergste geval kan het beton hierdoor zelfs gaan afbrokkelen.

Zo voorkomt u dit
 
 

Keuring zonnepanelen virusvrij

Keuring Service Nederland inspecteert en keurt uw zonnepanelen met verstand van zonne-energie. De Elektra Zonnepanelen Check (EZC) is een uniforme en praktijkgerichte (oplevering) inspectie.

Lees er meer over
 
 

Parkeerterrein afschermen met slagboom

Wilt u geen ongewenste voertuigen op uw parkeerterrein? Dan biedt een slagboom uitkomst. Er zijn diverse mogelijkheden qua slagboom en toegangscontrole.

Bekijk de mogelijkheden
 
 

Smit Elektrotechniek biedt Cloud Video Dienst

Bij woningcorporaties en VvE’s is er steeds meer behoefte aan professionele opslag, monitoring en coördinatie van videobeelden van hun camerasystemen. Zij bieden deze service aan voor een voordelige prijs voor al uw camera’s in en rondom uw panden.

Ontdek de opties
 
 

De buitenruimte goed besteden

Als specialist in slimme glassystemen weet Metalura als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van de buitenruimte te genieten.

Ontdek de mogelijkheden
 
 
CONTACT l OVERZICHT