De buitenruimte goed besteden

Als specialist in slimme glassystemen weet Metalura als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van de buitenruimte te genieten. Elke dag, in ieder seizoen.

Geplaatst door: Metalura

De ruimte goed besteden

Als specialist in slimme glassystemen weet Metalura als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van de buitenruimte te genieten. Elke dag, in ieder seizoen. De behoefte om langer van het buitenleven te genieten en de ruimte die we hebben goed te besteden, wordt steeds groter.

Innovatie

Bij Metalura innoveren de engineers elke dag, ze passen de ontwerpen aan op de behoeften van de klanten. Er wordt uitstekend naar wensen geluisterd. Zo komen nieuwe, mooie en vooral geweldige projecten tot stand.

Dakterras met tuinkamer

Op een dakterras in ’s Gravenzande plaatste Metalura een Comfort tuinkamer met glazen wandpanelen, waardoor een groot dakterras is ontstaan dat het hele jaar toegankelijk is. De panelen van deze tuinkamer kunnen volledig open om in de maanden dat het wat warmer is de ruimte te ventileren en het open effect te behouden. Het resultaat is een ruimte met volledig vrij uitzicht aan beide zijden, ondanks de balustrade die al op voorhand aanwezig was bij het dakterras.

Dakterras met tuinkamer

Dankzij de constructie van een tuinkamer op het dakterras, kan er ongeacht de weersomstandigheden het hele jaar gebruik gemaakt worden van de ruimte en kan het tuinmeubilair blijven staan, dat in dezelfde stijl ontworpen is als de tuinkamer, waardoor er één geheel is ontstaan.

Het hele jaar toegankelijk

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.