Ontdek er alles om uw gebouw te verduurzamen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
 

Gebouw verduurzamen?

Handige tips op Huis & Energie

 
 

Oplossing tegen kalkaanslag

Uw kranen, badkamer, warmwater apparatuur en leidingen blijven schoon en de hinderlijke kalkaanslag is na installatie van de Big Green geen probleem meer.

Zo werkt het
 
 

Deuren hygiƫnisch openen

In een appartementsgebouw kom je er niet om heen, je raakt de gemeenschappelijke voordeur aan, de deurklink naar de trappenhal.

Dat kan ook anders
 
 

Vervuilde condensors

Condensors kunnen vervuild raken door vuil uit de omgevingslucht en verliezen hun rendement. Dit kan leiden tot storingen en een onnodig hoog energieverbruik.

Ontdek wat u kunt doen
 
 

Bescherm uw lift

Uw liftwanden beschermen tegen schade tijdens verhuizingen? Gebruik een Lifthoes. Leverbaar als standaard met stroken van 62 cm maar binnen drie weken ook leverbaar op maat gemaakt.

Ontdek meer
 
 

Vastgoedzorg en onderhoud

Sinds 1928 uw partner in totale vastgoedzorg. Met Van Eijmeren Vastgoedzorg en Onderhoud maakt u de juiste keuze.

Dit kunnen ze voor u doen
 
 

Draadloze video intercom

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 
CONTACT l OVERZICHT