Gedeelde deuren hygiënisch openen

We zijn nu bijzonder bewust wat we zoal aanraken. In een appartementsgebouw kom je er niet om heen, je raakt de gemeenschappelijke voordeur aan, de deurklink naar de trappenhal,… Maar wat als dat niet zo hoefde te zijn? Ontdek hieronder de oplossingen:

Geplaatst door: Came Benelux

De producent CAME heeft een sensor in hun gamma die deuren opent door er gewoon met je hand langs te zwaaien, of in een ander geval volstaat de bluetooth verbinding van je gsm om zonder meer de deur te openen.
De ene toepassing is eerder geschikt voor gemeenschappelijke deuren, de andere dan beter voor je eigen garagepoort.
Ontdek hieronder hoe het werkt.

Handsfree sensor

Plaats deze sensor bij een automatische deur of poort. Je hoeft de sensor niet aan te raken om de poort te kunnen openen, een simpele zwaai met de handen volstaat.


Dit is een ideale oplossing wanneer meerdere personen deze zelfde doorgang moeten gebruiken. Het is veiliger dan een drukknop waar bacteriën op kunnen blijven zitten. Benieuwd of dat voor jouw VvE de oplossing kan zijn? Vraag het vrijblijvend aan CAME.

Bluetooth lezer

Nog beter, je handen helemaal niet uit te hoeven steken, dat is mogelijk met de bluetooth lezer van CAME. Hierbij kan je instellen dat je ofwel via een app op je smartphone, de deur of poort bedient, of, dat de verbinding met Bluetooth volstaat om binnen een bepaalde straal je hek automatisch te openen.

Toepassingen

Deze hygiënische bedieningen moeten uiteraard wel op een motorisatie aangesloten worden. Denk hierbij maar aan een automatische deur, poort of hek, of bij grotere parkings van appartementsgebouwen, een slagboom.


Weten welke aandrijving het meest geschikt is voor jouw appartementsgebouw of VvE? Contacteer CAME Benelux.


Dit zijn allemaal toepassingen voor residentiële gebouwen. Wil je meer weten over hoe je in professionele omgevingen contactloos en dus hygiënisch toegangen kan openen? Lees meer in dit artikel.

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.