Ontdek de veiligste daktoegang!

Met 120 min brandwerendheid!

Geplaatst door: Gorter Group bv

Met Gorter's brandwerende luik krijgt u niet alleen gemakkelijke en veilige toegang tot platte daken, maar ook een robuuste brandwerende barrière die tot 120 minuten bescherming biedt. De brandwerende dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 5°.

Volledige daktoegangsoplossing, met ladder of trap

Dakluiken bieden niet alleen toegang tot daken voor onderhoudswerkzaamheden, maar ze bieden ook een toegang tot zonnepanelen, airconditioninginstallaties of dakterrassen. Gorter brandwerende dakluiken kunnen met een ladder, schaartrap of vaste trap geleverd worden en vormen hiermee een complete, veilige en TÜV NORD gecertifieerde daktoegang.

120 minuten brandwerende luiken

Gorter brandwerend dakluik is als enige door het testinstituut Efectis getest volgens EN 1634-1 en EN 13501-2. Het dakluik voldoet ook aan de Australische norm AS1530-4 en de British standard BS476:part22. Het RHTEI brandwerend luik voldoet aan de volgende classificaties:

EI 1: 120 minuten

EI 2: 120 minuten

E: 120 minuten

Optimale Veiligheid en Gemak

De dakluiken zijn uitgerust met een geavanceerd contrabalanssysteem en een terugvalrem. Hierdoor kunt u het dakluik moeiteloos met één hand openen en sluiten. Een ander kenmerk van het Gorter dakluik is de gele handgreep, die niet alleen goed zichtbaar is, maar ook een stevige grip biedt wanneer u het dak op- of afstapt. Veiligheid en gebruiksgemak gaan hand in hand.

Architecteninformatie – BIM-tekeningen en meer

Als architect kunt u op onze website eenvoudig BIM – 3D en 2D CAD-tekeningen downloaden. Daarnaast bieden wij toegang tot alle beschikbare bestekteksten. Hier vindt u de bestekteksten en maatvoeringen van het brandwerkend dakluik.

Meer weten over de Gorter dakluiken en combinaties met ladder of trap?

Op de volgende pagina vindt u een overzicht van alle uitvoeringen van de Gorter dakluiken.

Heeft u specifieke vragen of wilt u een offerte aanvragen? Onze deskundige Gorter adviseurs staan voor u klaar. Neem direct contact met hen op of vraag online een offerte aan.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.