Parkeergarages

NOVALUMI heeft slimme, kwalitatieve oplossingen voor PARKEERGARAGES

Geplaatst door: NovaLumi

LED-parkeergarageverlichting kan zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen, tot wel 80%, bij dynamisch gebruik. En natuurlijk is het verbeteren van de verlichting in parkeergarages van essentieel belang om de veiligheid en efficiëntie te waarborgen. Hierbij moeten factoren zoals kleurtemperatuur, IK-(slagvastheid)waarde en dynamiek zorgvuldig worden overwogen. LED-oplossingen met de juiste lichtverdeling en optimale kleurtemperatuur draagt bij aan een heldere en goed zichtbare omgeving voor voertuigen en voetgangers in een parkeergarage. Het gebruik van slagvaste LED-armaturen met een hogere IP-waarde wordt geadviseerd om de producten veilig en langdurig te kunnen gebruiken. 

Contact
Graag komen wij met u in contact om u van het juiste advies te voorzien.


NovaLumi
NovaLumi heeft een breed productportfolio en een schat aan kennis en ervaring waarmee we u graag helpen om de juiste keuzes te maken. Samen met onze partners bieden wij altijd de juiste oplossing voor uw vraag. We maken van ieder aanbod een heldere offerte, waar wenselijk een lichtplan op maat en we zorgen er desgewenst voor dat de installatie van de LED verlichting op uw locatie of project professioneel wordt geregeld.

Bedrijvengids Geplaatst door
NovaLumi

NovaLumi

Symon Spiersweg 13C, 1506 RZ  Zaandam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.