Reduceer stookkosten!

Met de STI Thermostaat beschermkappen kunnen thermostaten beschermt worden tegen ongewenst gebruik. Dit zonder afbreuk te doen aan de werking van de thermostaat.

Geplaatst door: HS-PAS

De STI-9110 thermostaat beschermkap is speciaal ontwikkeld om uw thermostaat te beschermen tegen vandalisme of ongewenst gebruikt. Door de luchtsleuven in de beschermkap zal de thermostaat nog steeds de juiste temperatuur weergeven.

De STI thermostaat beschermkap is gemaakt van slagvast transparant polycarbonaat en wordt over de thermostaat geplaatst. De beschermkap is voorzien van een sleutelslot zodat alleen geautoriseerde personen de thermostaat kunnen bedienen, op deze manier kan er een forse besparing op de energiekosten worden gerealiseerd.

Van de STI thermostaat beschermkap zijn diverse maat- en uitvoeringen beschikbaar. Inbouw of opbouw, met of zonder sleutelslot, kijk ook eens naar onze andere modelen de STI-9102 en STI-9105.

Bedrijvengids Geplaatst door
HS-PAS

HS-PAS

Distributiestraat 27, 4283 JN  Giessen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.