HDA-SR Combi kap

De HDA-SR Combi kap is een 1.5mm dikke aluminium schoorsteen ommanteling,

Geplaatst door: Holland Dakaccessoires BV.

HDA-SR Combi Schoorstenen

 

De HDA-SR Combi kap is een 1.5mm dikke aluminium schoorsteen ommanteling, welke over de schoorsteen heen wordt geplaatst en met behulp van aluminium verticale omegaprofielen aan de schoorsteen wordt bevestigd. Gezien de warme een zeer vochtige lucht, welke in het kanaal omhoog komt en daarin ook condenseert, is het noodzakelijk dat het metselwerk blijft ventileren. Voor een optimale ventilatie van het metselwerk worden de profielen dan ook verticaal geplaatst en tevens worden boven in de kap ventilatie roosters geplaatst.

De diverse afvoer kanalen worden met behulp van aansluitstukken en/of aluminium flexibele slangen op de uitmonding aangesloten. Deze uitmonding is in principe altijd een open uitmonding met een regenrand. Deze regenrand zorgt ervoor dat het grootste deel van de regen buiten de uitmonding wordt afgevoerd. Indien het bekend is dat er problemen zijn met trek of wind inslag is het beter op de openuitmonding een Tregakap te plaatsten. Deze kappen zijn altijd met Giveg keur.

De HDA-SR Combi Schoorsteen kap is te leveren in elke gewenste RAL kleur van 60mu

Bedrijvengids Geplaatst door
Holland Dakaccessoires BV.

Holland Dakaccessoires BV.

Emrikweg 14 - 18, 2031 BT  Haarlem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.