TRITON Inc | TRITOtrowel

TRITOtrowelâ„¢ is een 1 component lijm- en dichtmiddel op waterbasis.

Geplaatst door: QSWS

Productomschrijving:

TRITOtrowel is een 1 component lijm- en dichtmiddel van vloeibaar rubber op waterbasis met een hoge viscositeit, specifiek ontwikkeld om een hoog elastisch en flexibel waterdicht membraan te vormen welke aangebracht kan worden met kwast of spaan.  Dit vloeibare rubber wordt gebruikt voor afdichten, beschermen en repareren, alsmede ook voor vloeistof-, damp- en luchtdicht bouwen. Het is uv-stabiel en waterbestendig, heeft een zwarte kleur, maar kan door middel van een Colorcoat op ieder gewenste kleur gebracht worden. TRITOtrowel vindt ook zijn toepassing bij een scala aan andere waterdichtende werkzaamheden en kan met slechts één deklaag in iedere gewenste dikte aangebracht worden.

Toepassing:

Het product wordt vaak gebruikt als een afdichtingscomponent voor het TRITOflex-systeem, maar is ook uitermate geschikt voor het dichten van lekkende daken, kanaalnaden, barsten, scheuren en gaten voor bijna alle daksystemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
QSWS

QSWS

Esp 241, 5633 AD  Eindhoven

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.