VELUX daktoegangskoepel

In veel gebouwen waar op een plat dak lichtkoepels worden geplaatst, is tevens toegang tot het dak gewenst of zelf vereist. Daarom heeft de VELUX Groep nu een daktoegangskoepel ontwikkeld die een vrije doorgang naar het dak mogelijk maakt door deze open te zetten. Een geschikte oplossing, die tevens zorgt voor daglicht, natuurlijk ventilatie en een uitstekende thermische en akoestische isolatie heeft.

Geplaatst door: VELUX Nederland B.V.

VELUX daktoegangskoepel voor plat dak

De VELUX daktoegangskoepel verschaft met zijn opening van 60° een veilige en permanente toegang tot daken waar bijvoorbeeld regelmatig onderhoud gepleegd dient te worden aan installaties. De daktoegangskoepel wordt handmatig bediend en is eenvoudig van binnenuit te openen door een lift-mechanisme. De speciaal ontwikkelde gasveren zitten verborgen in het kozijn, waardoor het uitzicht maar buiten vrij blijft. Om veiligheidsredenen vergrendelen de gasveren zich automatisch wanneer de daktoegangskoepel volledig geopend is. Dit voorkomt dat de koepel onverwachts dicht kan vallen. Om de daktoegangskoepel weer te sluiten, hoeft alleen een pin te worden ingedrukt om de gasveer te ontgrendelen. Bij het sluiten dragen de gasveren het gewicht van de koepel, zodat ook de veiligheid bij het naar binnen stappen is gegarandeerd.

Bedrijvengids Geplaatst door
VELUX Nederland B.V.

VELUX Nederland B.V.

Molensteijn 2, 3454 PT  DE MEERN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.