Balkon & Galerijverhoging

HomeCare Innovation presenteert praktische en betaalbare oplossingen voor het ophogen van de galerij voor uw appartement.

Geplaatst door: HomeCare Innovation bv

HomeCare Galerij Oplossing

HomeCare Innovation presenteert praktische en betaalbare oplossingen voor het ophogen van de gallerij voor uw appartement. Kenmerkend aan onze kunststof systemen is dat ze goed schoon blijven, oersterk en onderhoudsarm zijn. Het systeem is binnen twee tot drie uur aangebracht. Voor de andere bewoners vormt ze geen sta-in-de-weg, omdat onze oplossing de gehele lengte en breedte van de galerij opvult. We adviseren u graag.

Maak uw flat optimaal toegankelijk voor bewoners en bezoekers met een rolstoel of rollator.

Een balkonverhoging of galerijophoging biedt bewoners, bezoekers, ouderen en gehandicapten de mogelijkheid om weer volledig vrij te leven in- en rondom hun woning.

Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld VVE's die een flat of appartementen willen opplussen.

Wat kunt u van de galerij- en balkonverhoging van HomeCare Innovation verwachten:

Toegankelijk
Maakt alle vloeren egaal. De gehele gallerij of het balkon wordt drempelvrij gemaakt, wat de toegankelijkheid voor ouderen, gehandicapten, rolstoel of rollator gebruikers bevordert.

Geluiddempend
Geen klachten van omwonenden en een verstoorde nachtrust door vervelende geluiden. In tegenstelling tot een metalen verhoging produceert de balkon- of gallerijverhoging van HomeCare Innovation nauwelijks geluid.

Veilig
Alle drempels worden weggewerkt. Er bestaat dus geen kans meer op struikelen en ongevallen. Ideaal voor risicogroepen als ouderen en mensen met een handicap.

Schoon
De galerij- of balkonophoging is makkelijk reinigbaar, zodat uw flat er altijd net en verzorgd uitziet.

Slipvast
De ophoging is onder alle weersomstandigheden slipvast, zelf bij ijzel. De stroefheid van het materiaal en eventuele hellingen zijn uitgebreid getest en voldoen ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen.

Met een verhoging worden drempels weggewerkt en de vloer volledig egaal gemaakt. Dit houdt in dat er geen vervelende drempels zich in de flat of de woning bevinden die de toegankelijkheid voor bewoners met een rolstoel of rollator belemmeren.

Blijf veilig en voorkom botbreuken of andere ongevallen


Ook bewoners en bezoekers zonder rollator of rolstoel hebben profijt, want een verhoging vermindert de kans op ongevallen. Het gevaar van struikelen over een drempel wordt bij een galerij of balkonophoging namelijk weggenomen. Een veilig gevoel.

Met de balkon- en galerijophoging van HomeCare Innovation hoeft u zich geen zorgen te maken over klachten van bewoners wegens geluidsoverlast. In tegenstelling tot een metalen ophoging is het systeem geluiddempend. Het materiaal heeft een zeer lage geluidsvoortplanting, waardoor vervelende geluiden worden voorkomen.

De veiligheid van bewoners wordt vergroot met het ophogingssysteem van HomeCare Innovation. Botbreuken, kneuzingen of gênante valpartijen worden voorkomen, doordat het systeem slipvast is onder alle weersomstandigheden, zelfs ijzel. Dit houdt in dat bewoners extra grip hebben en uitglijden wordt voorkomen. De stroefheid van het materiaal en eventuele hellingen zijn uitgebreid getest en voldoen ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen.

Excellent System is een modulair systeem. Dit houdt in dat het voor iedere situatie aan te passen en ter plekke passend te monteren is. Dit betekent geen onprettige verassingen waarbij de balkon of galerijverhoging niet op dezelfde dag geplaatst kan worden.

De ophoging geeft een nette en verzorgde uitstraling van de woonomgeving. Het materiaal is makkelijk reinigbaar met alledaagse schoonmaakmiddelen, maar ook sterk genoeg voor professionele dweil- en boenmachines. De verhoging is dus goed en gemakkelijk schoon te houden wat de uitstraling van de flat ten goede komt.

Bedrijvengids Geplaatst door
HomeCare Innovation bv

HomeCare Innovation bv

Venkelbaan 22, 2908 KE  CAPELLE AAN DE IJSSEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.