EasylationWall

De energieprestaties van gebouwen dienen sterk verbeterd te worden in de komende jaren. Hiervoor moet men onder andere beter isoleren. Toepassen van (nog) meer isolatie in de traditionele bouw resulteert in ‘kasteeldikke’ muren en onnodig zware constructies.

Daarnaast is de vraag naar de traditionele baksteen uitstraling nog steeds stijgende in Noord-West Europa. Baksteen is al eeuwenlang een zeer onderhoudsvriendelijke manier van bouwen.

EasylationWall biedt een oplossing voor beide vraagstukken met een traditionele baksteen uitstraling op hoogwaardige isolatie (lamba = 0,029 W/mK) welke ook nog eens zeer eenvoudig aan te brengen is. Door toepassing van de nieuwste en meest innovatieve technieken in systeemopbouw lost EasylationWall een aantal bekende problemen bij buitengevel isolatie met condens en vocht vorming op door optimaal gebruik te maken van de bouwfysische eigenschappen van alle toegepaste materialen.

De groeven in de gebruikte, speciaal ontworpen, XPS platen van DOW / Blauwplaat worden bijvoorbeeld niet alleen gebruikt bij het aanbrengen, maar dragen ook een diepere voeg waardoor zelfs terugliggend voegwerk mogelijk is, een unicum in dit soort systemen.

De EasylationWallmate XPS isolatie is waterwerend van zichzelf en zorgt eigenlijk voor een waterwerende schil om het gebouw waar de steenstrips op gelijmd worden.

EasylationWall is makkelijk, mooi en maatgevend. De meest innovatieve manier van isoleren sinds jaren. Want, zeg nu zelf, als u het koud heeft trekt u ook een jas aan, maar wel eentje die u zelf mooi vindt. EasylationWall zorgt voor ontwerpvrijheid voor architecten, de ideale manier van isoleren en toch een traditionele uitstraling.

Bedrijvengids Geplaatst door
Blauwplaat BV / DOW Building Solutions

Blauwplaat BV / DOW Building Solutions

Munsterstraat 12, 7418 EV  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.