Gevelfolie

Gevelfolie waardevolle vervanger van schilderwerk.

Geplaatst door: Holland geveltechniek

Nauwelijks onderhoud. Kleurecht, ook bij blootstelling aan UV-licht. Een uiterst strak eindresultaat én een garantieperiode van 10 jaar. Dat zijn in een notendop de voordelen van het beplakken van gevels met kwalitatief hoogwaardige folie ten opzichte van het schilderen

“Onlangs hebben we het voormalige klooster Huis ter Schie in Rotterdam, dat door Omroep Max-directeur Jan Slagter werd gekocht, mogen behandelen”, vertelt Henk de Bruin, directeur van Holland Geveltechniek, een totaalleverancier die gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardige geveloplossingen. “Slagter maakt er een huis voor ouderen met dementie van, omdat hij actief wil bijdragen aan een ouderenzorg waarin met meer tijd en aandacht voor de mensen gezorgd wordt. We hebben de oude bruine aluminium kozijnen met folie behandeld. Het is een klus die erg nauw luisterde en waarbij secuur kunnen werken onmisbaar is. Daarnaast zijn we op dit moment bezig met de Gildeopleidingenschool in Roermond. Het project draait in de zomervakantie gewoon door, omdat er dan geen leerlingen aanwezig zijn. We zijn dan met ongeveer 10 mensen continu bezig. Het is een mooi project om bij betrokken te mogen zijn."

De perfecte combinatie

“Dit betekent een totaal van 2850 strekkende meter aan folie”, vertelt Rob Koopman, accountmanager Field Sales bij Vink VTS, een bedrijf dat als specialist en toeleverancier op het gebied van sign- en displaymaterialen actief is. Door inzet van hun jarenlange ervaring in deze business, spelen ze met een dynamisch logistiek team en een ambitieuze verkoopafdeling in op de wensen van de klanten en zijn ze continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en toepassingen, waarvan de façade- film er een is.

“Inmiddels zijn we ook door andere scholengemeenschappen benaderd”, vult De Bruin aan. “Eerder hebben we ook de Herman Brood Academie een totaal nieuw uiterlijk gegeven, door de kozijnen waarvan de verf afbladderde een nieuw uiterlijk te geven. Ook de kozijnen van het restaurant van Diergaarde Blijdorp hebben we voorzien van een folie-applicatie op de binnen- en buitenzijde. Ik geloof dat Holland Geveltechniek en Vink VTS samen een hele goede combinatie vormen, omdat we de opdrachtgever vanaf de tekentafel tot en met eindoplevering, van advies, ontwerp, calculatie en realisatie ter zijde kunnen staan. We combineren het beste uit twee werelden voor onze opdrachtgevers en opdrachtgevers in spé. Wat ook van belang is, is dat we met topkwaliteit folies werken: met folie van het merk Avery en 3M. En die merken zijn bij het gros van de architecten al bekend is omdat ze garant staan voor een uiterst goede kwaliteit en perfecte uitstraling. Ook op de lange termijn.”

Bedrijvengids Geplaatst door
Holland geveltechniek

Holland geveltechniek

4e Industriestraat 11C, 3133 EK  Vlaardingen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.