Gevelonderhoud

Geplaatst door: Consilium Total Care B.V.

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Gevelreiniging

Het reinigen van gevels is een van onze specialismen . Weer, vuil en graffiti laten hun sporen na op uw gevel. Na een gevelreiniging op maat zijn uw gevels weer als nieuw. Onze schoonmakers werken met milieuvriendelijke middelen. Daarbij houden we rekening met het materiaal waaruit uw gevel is opgetrokken, de ene gevel is immers de andere niet. Het is voor de reiniging van wezenlijk belang of uw gevel met baksteen, kalkzandsteen, betonsteen of natuursteen is gebouwd. Ook alternatieve gevelmaterialen als aluminium, zink, aluminium of koper vragen om een aangepaste reiniging.

Gevelonderhoud

Om een gevel weer in topconditie te brengen, moeten naast reiniging vaak ook andere handelingen worden verricht. We spreken dan ook liever van gevelonderhoud. Eerst stellen we de oorzaak van de verontreiniging vast en bepalen we de in de gevel gebruikte bouwmaterialen. Vervolgens reinigen we de gevel volgens de meest geschikte methode. Tenslotte zorgen we er voor dat de gereinigde gevel blijvend beschermd wordt.

Bedrijvengids Geplaatst door
Consilium Total Care B.V.

Consilium Total Care B.V.

Antennestraat 24, 1322 AB  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.