Kwaliteitsgeveloplossing

Holland geveltechniek totaalleverancier in kwaliteitsgeveloplossingen.

Geplaatst door: Holland geveltechniek

Holland geveltechniek is gespecialiseerd in het compleet maken en verfraaien van je gevel.

Van oriëntatie vanaf de tekening of de bestaande situatie wordt een visie gevormd tot invulling: van ramen, deuren en kozijnen met hang- en sluitwerk en desgewenst zonwering en vliesgevels tot speciale glasconstructies. Holland geveltechniek adviseert je graag welk product en welk materiaal het meest geschikt is voor je projecten.

Holland geveltechniek garandeert kwaliteit en werkt alleen samen met de beste systeemleveranciers.

Leverancier en Applicator Holland geveltechniek is gecertificeerd verwerker door Avery Dennison conform de Specialist Façade Installer norm. Dit betekent dat Holland Geveltechniek werkt volgens de voorschriften die avery heeft afgenomen middels de opleiding schilderen met folie deel 1 en 2. Hier is het SFI certificaat voor uitgereikt. Door de vele ervaring die Holland Geveltechniek inmiddels heeft vergaard in de verwerking van avery façade film en de SFI certificering kom je in aanmerking voor de speciale projectgarantie ICS van avery.

De ICS-Prestatiegarantie is een mondiaal ‘open-garantiesysteem’. Het geeft zekerheid aan converters, installateurs en eindgebruikers, omdat het de prestaties van Avery Graphics films met gekwalificeerde componenten garandeert.

Bedrijvengids Geplaatst door
Holland geveltechniek

Holland geveltechniek

4e Industriestraat 11C, 3133 EK  Vlaardingen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.