Specialist in kozijnen

Kroon Kozijn behoort met haar 25 vestigingen tot de absolute top in de branche van kozijnfabrikanten.

Geplaatst door: Kroon Kozijn Nederland

Kroon Kozijn

De doorontwikkelde producten van Kroon Kozijn zijn al ruim 40 jaar zeer succesvol. In combinatie met haar 25 dealers maakt de formule een sterke en zekere partner voor u als VvE.

Dit in combinatie met professionele afnemers maakt de formule een sterke en zekere partner voor u als VvE. Alle kunststof kozijnen en deuren worden geproduceerd in de eigen moderne fabriek in Nederland (Didam). Kroon Kozijn produceert hier wekelijks honderden kunststof ramen en deuren. Het gaat hierbij altijd om maatwerk.

Kroon Kozijn is dé grootste specialist in Nederland op de particuliere kozijnenmarkt. Hun expertise, kwaliteitsbewaking en ervaring met particulieren, brengen wij al vele jaren succesvol samen in de kozijnrenovatie bij VvE’s. Bij ons staat de bewoner/eigenaar centraal. Wij zijn gewend op te leveren met de bewoner zelf, die pas tevreden is als echt alles precies zo is gegaan zoals afgesproken.

Bij Kroon Kozijn heeft u de keuze uit 2 typen kozijnen

- Het traditionele Kroon Kozijn; goed isolerend, inbraakwerend, een kwalitatief hoogwaardig kozijn, voldoet aan alle energienormen en kwaliteitskeurmerken, kortom een A-merk kozijn.
- Daarnaast heeft Kroon Kozijn als enige in Nederland een premium isolerend nieuw kozijn; het NORDIC kozijn. Dit isoleert ruim 2 keer zo goed als alle andere verdiepte kozijnen die op de Nederlands markt beschikbaar zijn!

Waarom zou u als VvE zaken doen met Kroon Kozijn?

- Kroon Kozijn loopt voorop in de toepassing van de nieuwste technieken.
- Uw kozijnen worden op maat geproduceerd in de moderne kozijnfabriek in Nederland, u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen (op afspraak).
- Montage door de eigen montageteams met professionele monteurs.
- Zij begrijpen dat ze gasten in uw huis zijn.
- Per woning verschillende keuzes naar eigen wens.
- Uitgebreide adviesfunctie en vergunningsbegeleiding.
- Zij ondersteunen de VvE in de communicatie met de bewoners.
- U krijgt als VvE bij Kroon Kozijn een vast aanspreekpunt.
- Ze zijn in het bezit van alle keurmerken.

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact op. Kijk op www.kroonkozijn.nl, bel 0316-296161 of neem direct contact op met Vincent Aalders 06-55144682

Bedrijvengids Geplaatst door
Kroon Kozijn Nederland

Kroon Kozijn Nederland

Eekhegstraat 8, 6942 GB  Didam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.