Parkeerdaken

Vanwege beperkte en kostbare binnenstedelijke ruimte in Nederland is er steeds meer behoefte aan ruimtebesparende oplossingen.

Geplaatst door: Elro Dakbedekking

PARKEERDAKEN

Vanwege beperkte en kostbare binnenstedelijke ruimte in Nederland is er steeds meer behoefte aan ruimtebesparende oplossingen. De vele auto’s in het dagelijkse stadsverkeer vragen om meer parkeerruimte voor wonen en werken. Parkeerdaken voorzien in deze toenemende behoefte en bieden uiteenlopende oplossingen voor praktisch gebruik van dakoppervlakte.

Lange levensduur
Parkeerdaken kunnen voorzien in een aantrekkelijke binnenstedelijke omgeving waarin natuur en recreatie een belangrijke rol spelen. Door een goede bescherming van de waterdichte laag van het dak te bieden, blijft de primaire functie voor waterkering behouden. Een parkeerdak staat garant voor een lange levensduur en is veelal opnieuw te gebruiken in geval van renovatie of uitbreiding.

Diverse uitvoeringsmogelijkheden
Op een parkeerdak kunnen belijningen en rijmarkeringen in diverse uitvoeringen en kleuren worden aangebracht. Volledige terreininrichting is ook mogelijk. Denk hierbij aan zaken zoals bebording, parkeertoegangssystemen, aanrijdbeveiligingen, opstelplaatsen voor winkelwagens, verlichting, vuilnisbakken, zitmeubilair en plantenbakken. Afwerkingsmogelijkheden in diverse kleuren bieden een esthetisch fraaie aanblik.

Bedrijvengids Geplaatst door
Elro Dakbedekking

Elro Dakbedekking

Hoenderparkweg 48 A, 7335 GV  Apeldoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.