Samenwerking Roofwatcher en Allicht

Allicht electrotechniek en Roofwatcher hebben een unieke samenwerking voor projecten die met het oog op verduurzaming de installatie van een zonnepanelensysteem én de vernieuwing van de dakbedekking kunnen combineren.

Geplaatst door: Allicht Electro Techniek

Het samenwerkingsverband is er om te zorgen dat de werkzaamheden van beide bedrijven zo op elkaar afgestemd worden dat het een tijd- en kostenbesparing oplevert voor uw VvE. Ook zal het project hierdoor soepel en zorgvuldig verlopen met minder overlast voor de bewoners/ gebruikers van het gebouw.

ALLICHT electrotechniek is een allround installatiebedrijf met 40 jaar ervaring in diverse gebieden van de techniek, zoals elektrotechniek in de breedste zin van het woord (keuringen, advies, ontwerp én installatie), toegangscontrole, datacommunicatiesystemen, (ontwikkeling, fabricage én montage van energiebesparende) verlichting, zonnepaneelinstallaties & Scope 12 inspecties. Maar door de klant en het project centraal te stellen (waarbij er goed geluisterd wordt naar de wensen), zoekt Allicht altijd naar een open, eerlijk en passend advies, waarbij er ook over de grenzen van het eigen vakgebied heen gekeken durft te worden in het belang van een goede samenwerking met
andere experts of voor een out-of- the-box oplossing.

Een goed ontworpen zonnesysteem is de basis voor een overwogen investering. Een goed geïnstalleerd systeem op basis van een goed ontwerp levert – afgezien van fouten en storingen- de beloofde opbrengsten.

ROOFWATCHER is een team van specialisten met ruim 50 jaar ervaring in de dakenbranche. Zij zijn voortdurend bezig om door middel van innovatieve dakconcepten prijs-kwaliteit en duurzaamheid van daken in balans te brengen.
De trend naar innovatief bouwen is onomkeerbaar. Duurzaamheid, milieuvriendelijk en ergonomische verantwoord bouwen wordt steeds meer een eis dan uitzondering. Daar speelt Roofwatcher elke keer weer op in en is daarom ambassadeur geworden van Rhepanol HFK. Rhepanol ® is een dakbedekking die betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk is met een zeer lange levensduur (60 jaar!) en wordt enkel verwerkt door erkende ambassadeurs.

Bedrijvengids Geplaatst door
Allicht Electro Techniek

Allicht Electro Techniek

Westhavenweg 58 - F, 1042 AL  AMSTERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.