Service & onderhoud bij toegangscontrole

Als VVE-beheerder komt er een hoop op je af. Vergaderingen bijwonen, schakelen met de beheerpartij en natuurlijk het coordineren van periodiek onderhoud voor tal van producten, van de boilers tot toegangsoplossingen.

Geplaatst door: Eureka Access Solutions

Wie in een appartementencomplex woont met toegangscontrolesystemen, zoals slagbomen, moet als beheerder wat weten van onderhoud en service. En daar gaan we je in dit artikel (in het kort) meer over vertellen. Zo ben jij goed voorbereid en komen bewoners niet voor verrassingen te staan.

Het belang van service en onderhoud

Met een goed functionerende slagboom voorkom je parkeeroverlast en belemmering voor bewoners. Wat als er met spoed een bewoner moet worden opgehaald door de ambulance en de slagboom weigert? Of bewoners die te laat komen op hun werk, bijvoorbeeld door een niet functionerende tourniquet? 

Spullen die niet onderhouden worden, stoppen na verloop van tijd met werken. En dan lopen de kosten voor reparatie alleen maar op. Het oude gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ is ook hier van toepassing. Regelmatig onderhoud verzekert je van een lange levensduur en voorkomt dus hoge kosten.

Eureka’s oplossingen voor service en onderhoud

Bij Eureka bieden we VVE’s verschillende onderhoudsmogelijkheden. Iedere VVE is anders, dus er moeten meerdere opties zijn. In het kort: 

Optie 1: een serviceabonnement

Voor een vast laag bedrag per jaar komen onze monteurs de toegangsoplossing(en) preventief onderhouden en komen we langs voor reparatie bij defecten.

Optie 2: normaal onderhoud

Geen maandelijkse kosten, maar gewoon betalen voor het onderhouden. Wij plannen de momenten met je in, jullie zitten nergens aan vast. 

Optie 3: 24/7 storingsdienst

Voor grote appartementencomplexen met veel in- en uitgaande bewegingen is er een 24/7 storingsdienst. We helpen niet alleen bij sotoringen bij door ons geplaatste producten maar ook bij toegangsoplossingen van derden. Onze meldkamer is altijd bereikbaar en komt direct langs voor reparatiewerkzaamheden bij defecten.

Waarom voor Eureka kiezen als VVE-beheerder?

Bij Eureka streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Wij bieden niet alleen hoogwaardige toegangsoplossingen, maar ook een uitgebreid servicepakket dat aansluit bij jullie specifieke behoeften. Met ons vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid kun je met een gerust hart de zorg voor toegangscontrolesystemen aan ons overlaten. Niet voor niets kiest de top van het bedrijfsleven voor onze systemen en onderhoud.

Ontdek onze mogelijkheden

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw VVE kunnen helpen met betrouwbare toegangsoplossingen en uitgebreide service en opties rondom onderhoud.

Samen zorgen we voor een veilige en soepele toegang voor alle bewoners.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Eureka Access Solutions

Eureka Access Solutions

Industrieweg 14 H, 5753 PC  Deurne

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Eureka Access Solutions
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.