Siedle Access systeem

Met Siedle Access Professional wordt de deurcommunicatie onderdeel van de IP wereld. Het systeem is compatibel met de wereldwijd geldende netwerk standaard. Siedle Access deurstation zijn er in de VArio, Classic en Steel uitvoering.

Geplaatst door: Siedle Benelux N.V.
Siedle Access Professional

‎In industrie, handel, logistiek of in de woningbouw: Siedle Access Professional is de basis voor prestatiekrachtige gebouwcommunicatie. Het IP systeem past zich aan iedere behoefte flexibel aan. Naast de technische voordelen spelen de uitstekende kwaliteit van de Siedle deur- en binnenstations en hun prijswinnende Design voor veeleisende opdrachtgevers een beslissende rol.

Kantoor en bedrijf

‎Of het nu gaat om centrale bewaking, conciërgefuncties, om communicatie op afstand of gemeenschappelijke administratie, in kantoor- en beheergebouwen of grote winkelcomplexen vormt Siedle Access Professional de basis voor een krachtig IP gebaseerd systeem. De centrale server vergemakkelijkt het gehele systeembeheer.‎

Industrie en logistiek

In industriële gebouwen of logistiekcentra biedt Access Professional met zijn deurconcept en zijn enorme reikwijdte de infrastructuur voor veilige en comfortabele gebouwcommunicatie. Ons IP systeem is bijzonder geschikt voor grote bereiken met vele gebouwen, toegangen en gebruikers. De aankoppeling van verdere systemen zoals telefoon- of videocentrales is op ieder moment mogelijk.

Meergezinswoningen

In grotere objecten maakt Siedle Access Professional de planning gemakkelijk, snel en goedkoop. Het aantal deuren en deelnemers, de spraakwegen en hun lengten zijn willekeurig toe te passen. Voor de bekabeling is een netwerkkabel toereikend. Daarbij kunnen klassieke audio- of videostations, virtuele spraakposities, conciërgesoftware of apparaten van derden individueel worden geselecteerd, geconfigureerd, gewijzigd of worden opgewaardeerd.‎

Voor inbedrijfname en service heeft Siedle een klantendienst

Van Hal Solutions is naast Siedle Access Certifeid Partner ook klantendienst voor Siedle. Eindgebruikers kunnen een beroep doen op Van Hal Solutions voor alle voorkomende storingen, uitbreidingen en/ of nieuw aan te leggen installaties. Door de kennis en ervaring van Raymond Majoor is Van Hal Solutions het aangewezen bedrijf hiervoor.

Raymond heeft 14 jaar bij Siedle gewerkt. Eerst 4 jaar op de binnendienst als commercieel technisch adviseur en daarna als Service Technicus in de buitendienst. Raymond is voor de meeste installateurs een bekend gezicht.

Heeft u vragen over een bestaande of nieuwe installatie neem dan contact op:

030-2330500

info@siedle.nl

https://www.siedle.com/nl-nl/home/

Bedrijvengids Geplaatst door
Siedle Benelux N.V.

Siedle Benelux N.V.

Antwerpsestraat 20, 2840  Reet

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.