Siedle In-Home-Bus

Sinds 1750 ontwikkelt en produceert Siedle uitsluitend in het Zwarte Woud van Furtwangen . In 1935 is de eerste intercom ontwikkeld en in 1999 kwam de In-home-Bus techniek op de markt. Deze techniek is te combineren met veel buiten en binnen oplossingen

Geplaatst door: Siedle Benelux N.V.

Siedle In-Home-Bus

Het Siedle In-Home-Bus systeem is sinds 1999 op de markt en ook vandaag de dag is het nog mogelijk om bestaande of nieuwe systemen te maken. Met de vele mogelijkheden van deurstations en binnentoestellen is dit systeem bijna overal toe te passen.

De deurstations van Siedle

https://www.siedle.com/nl-nl/home/producten/deurspraakinstallaties-buiten/

Siedle Compact:

Welkom in de Siedle­ wereld. Met een heldere vormgeving en alle belangrijke functies van een deurstation is Siedle Compact de perfecte instapoplossing. Praktisch in gebruik en aantrekkelijk in prijs.

https://www.siedle.com/nl-nl/home/producten/deurspraakinstallaties-buiten/siedle-compact/

Siedle Vario:

In de muur, op de muur of vrijstaand, in drie standaardkleuren en talloze gewenste kleuren, met brievenbus, verlichting, videobewaking of toegangscontrole: Siedle Vario integreert alles, wat bij de entree mogelijk is, in een uniforme afdekking. De standaard kleuren voor het vario programma:           wit  (W), zilver metallic (SM), antraciet grijs (AG) en elke andere gewenste RAL kleur is mogelijk.

https://www.siedle.com/nl-nl/home/producten/deurspraakinstallaties-buiten/siedle-vario/

Siedle Classic:

De hedendaagse interpretatie van het klassieke deurstation. De concentratie op het wezenlijke zorgt ervoor dat de Siedle Classic de eerste keuze is voor iedereen, die de degelijkheid en waarde van het massieve metaal op prijs stelt. Het frontpaneel kan worden uitgevoerd in edelstaal, messing, aluminium, chroom, en iedere gewenste RAL kleur. Ook een PVD coating in titaan, zwart, messing of koper is mogelijk.

https://www.siedle.com/nl-nl/home/producten/deurspraakinstallaties-buiten/siedle-classic/

Siedle Steel:

Het communicatiesysteem Siedle Steel werd ontwikkeld om wensen, plannen en ideeën te verwezenlijken. Het systeem schrijft geen vorm voor, maar zorgt voor vormgevingsmiddelen: met modulaire functies, de heldere Steel­esthetiek en een 14­millimeterraster. De gebruiker bepaalt, wat daaruit ontstaat. Het frontpaneel kan worden uitgevoerd in edelstaal, messing, aluminium, chroom, en iedere gewenste RAL kleur. Ook een PVD coating in titaan, zwart, messing of koper is mogelijk.

https://www.siedle.com/nl-nl/home/producten/deurspraakinstallaties-buiten/siedle-steel/

De binnenstations van Siedle

https://www.siedle.com/nl-nl/home/producten/deurspraakinstallaties-binnen/

Siedle Basic:

Siedle Basic is de goedkoopste en eenvoudige weg naar een deurspraakinstallatie in de typische         in Furtwangen gemaakte kwaliteit: compact vormgegeven en met slechts twee toetsen voor alle vereiste functies, brengt Siedle Basic moderne gebouwencommunicatie formeel en functioneel tot zijn recht.

https://www.siedle.com/nl-nl/home/producten/deurspraakinstallaties-binnen/siedle-basic/

Siedle intercom telefoons:

Siedle intercoms zijn gemakkelijk. Allereerst met hun intuïtieve bediening – deuroproep aannemen, spreken, deur openen, gesprek beëindigen. Bij de handsfree telefoon wordt niet eens een hoorn benodigd. Want in de functionaliteit – wezen, betrouwbare techniek zonder gecompliceerde elektronica. En tenslotte met hun uitstekende prijs-/prestatieverhouding.

https://www.siedle.com/nl-nl/home/producten/deurspraakinstallaties-binnen/siedle-intercoms/

Siedle Axiom:

Dat is deurcommunicatie in zijn mooiste vorm: Siedle Axiom staat voor excellent design, slimme techniek en voor de zekerheid altijd en overal te kunnen zien wie er voor de deur staat. De Axiom werkt in combinatie met de Smart gateway en deze beschikt over de Siedle-app welke beschikt   over mobiele toegang tot de deurspraakinstallatie - thuis of onderweg..

https://www.siedle.com/nl-nl/home/producten/deurspraakinstallaties-binnen/siedle-axiom/

Heeft u vragen over een bestaande of nieuwe installatie neem dan contact op:

030-2330500

info@siedle.nl

https://www.siedle.com/nl-nl/home/

Bedrijvengids Geplaatst door
Siedle Benelux N.V.

Siedle Benelux N.V.

Antwerpsestraat 20, 2840  Reet

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.