Siedle intercom systemen

Siedle ontwikkelt en produceert uitsluitend in Furtwangen in het Zwarte Woud. Onze producten bieden functies, die het leven van de gebruikers eenvoudiger en veiliger maken.

Geplaatst door: Siedle Benelux N.V.

‎Een installatie van Siedle is een veilige investering. Wij beschouwen deurcommunicatie als onderdeel van een gebouw, als investeringsgoed. Het dient net zo lang mee te gaan.

Veel intercoms en deurstations uit de jaren 1970, zelfs uit de jaren 1960 en 1950 doen tot op de dag van vandaag zonder klagen hun dienst. Geen wonder: daarvoor werden zij ontworpen en gebouwd. Obsoletie, de geplande veroudering van producten, is een woord wat Siedle niet kent. Want producten, die zorgzaam zijn geproduceerd en lang meegaan, zijn het meest duurzaam.

Onze verwachtingen aan functieveiligheid, belastbaarheid en duurzaamheid zijn zeer hoog en overtreffen de wettelijke voorschriften. Daarom gebruiken we bijzonder hoogwaardige materialen – bijvoorbeeld het corrosiebestendige V4A edelstaal, dat voor de toepassing in zeewater, zwembaden of de chemische industrie werd ontwikkeld.Siedle producten staan bekend om uitstekende overdracht- en geluidskwaliteit. Niet zonder reden: van het begin af aan werken onze specialisten van het akoestiek laboratorium aan de ontwikkeling van nieuwe producten, om een optimale prestatie van microfoons en luidsprekers te kunnen garanderen.

Hamerslagen, waterbaden, zoutnevel, elektrische en akoestische tests, UV straling of continue gebruik zonder pauze: onze producten en materialen moeten ons eerst hun betrouwbaarheid bewijzen – onder extreme omstandigheden.

Wij testen onze apparaten op elektro-magnetische verdraagzaamheid (EMV). De EMV meting is een erkend kwaliteitskenmerk en is een vereiste voor de bekende CE aanduiding.

Siedle producten gaan zeer lang mee, maar zijn niet onverwoestbaar. Ooit moet er een reparatie komen, zijn onderdelen nodig. Dan ziet men, hoe een fabrikant met dit thema omgaat. Moet de klant de hele installatie vernieuwen of alleen het defecte onderdeel?

Heeft u vragen over een bestaande of nieuwe installatie neem dan contact op:

030-2330500

info@siedle.nl

https://www.siedle.com/nl-nl/home/

Bedrijvengids Geplaatst door
Siedle Benelux N.V.

Siedle Benelux N.V.

Antwerpsestraat 20, 2840  Reet

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.