Siedle Toegangscontrole

Siedle Secure is onze productfamilie voor de toegangscontrole. Zij garandeert veilige, sleutelloze toegang met transponders of codesloten. Met Siedle Secure laten toegangscontrolesystemen zich snel installeren en gemakkelijk administreren.

Geplaatst door: Siedle Benelux N.V.
 

De Siedle Secure Controller:

‎Toegangscontrole voor iedereen: de Siedle Secure Controller zet standaards inzake gebruikersvriendelijkheid en prijs-/prestatievermogen. Voor de ingebruikname is geen vakkennis vereist, de administratie geschiedt web-gebaseerd, omslachtige ondersteuning door de fabrikant vervalt. De Secure Controller kan naar keuze de beiden overdrachtprotocollen Siedle Vario-Bus en Open Supervised Device Protocol (OSDP) bedienen.

https://www.siedle.com/nl-nl/producten/sc-600-0-secure-controller/

De Siedle Electronic-Key lezer:

Snel en eenvoudig: om de deur te openen, hoeft alleen een Siedle transponder in de buurt van een leesveld te worden gehouden. Wordt hij verloren, dan is het toereikend om de code te wissen. Siedle Secure werkt met passieve transpondertechniek: volledig zonder batterij doen de transponders functiezeker, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk hun dienst.

https://www.siedle.com/nl-nl/producten/elm-600-0-electronic-key-leesmodule/

Het Siedle codeslote:

Het Siedle codeslot is een van de meest veelzijdige toepassingen bij de ingang. Een cijfercombinatie geeft vrije toegang, voert schakelfuncties uit, kiest gericht spraakposities in huis en maakt zelfs verbindingen naar het telefoonnet aan. Voor de Siedle Designlijnen Vario, Siedle Classic en Steel is het codeslot in passende materialiteit en uitvoering verkrijgbaar.‎

https://www.siedle.com/nl-nl/producten/com-611-02-codeslotmodule/

Heeft u vragen over een bestaande of nieuwe installatie neem dan contact op:

030-2330500

info@siedle.nl

https://www.siedle.com/nl-nl/home/

Bedrijvengids Geplaatst door
Siedle Benelux N.V.

Siedle Benelux N.V.

Antwerpsestraat 20, 2840  Reet

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Siedle Benelux N.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.