SIEGENIA deursystemen

voor schuifdeuren en toegangsdeuren

Geplaatst door: Siegenia Group

Een deur is pas exacte aangepast aan uw wensen of die van uw klant als er tevens een kwalitatief systeem aanwezig is. Hierbij doelen we natuurlijk op het deurbeslag. Bij deurbeslagen gaat het niet alleen om de vergrendeling en de weerstandsklassen. Het is ook belangrijk dat het juiste deursysteem een gevoel van veiligheid en geborgenheid creëert - hetzij thuis, op de werkplek of in openbare gebouwen. Daarom heeft SIEGENIA een bijzonder breed aanbod deurbeslag opgesteld. Dankzij ervaring en innovatie combineert SIEGENIA altijd de hoogste productkwaliteit met maximale efficiëntie en economische voordelen. Dat geldt dus ook voor ons deurbeslag. 

Ruimtelijk comfort dankzij deursystemen

Overweegt u SIEGENIA deurbeslag voor uw klus of woning? Zoekt u een systeem dat in alle soorten openingen of vergrendelingen en in alle gewichts- of weerstandsklassen brede mogelijkheden biedt? Dan zijn onze deursystemen een uitstekende match. Het SIEGENIA deurbeslag is immers gemakkelijk in te zetten voor individuele wensen en geavanceerde eisen. Daarnaast is het eenvoudig om een SIEGENIA deursysteem te installeren. Wij geloven namelijk dat alleen uit barrière vrijheid, automatische techniek en vele andere functies werkelijk ruimtelijk comfort ontstaat. Wilt u graag meer informatie over de diverse deursystemen? Lees dan gerust verder. Hieronder ziet u een greep uit ons aanbod.

 

Productoverzicht

Schuifdeuren

Flexibele en montagevriendelijke beslagsystemen voor houten, kunststof en aluminium profielen – voorzien van vele productinnovaties, die vederlicht beweging brengen in alle soorten openingen en gewichtsklassen.

 

Toegangsdeuren

Het totale gamma van moderne sluitsystemen in het voor de productie geoptimaliseerde modulesysteem – van betrouwbare insteeksloten tot automatische meerpuntssluitingen en een  veelzijdige paniekassortiment.

 

 

Veelzijdige meerpuntssluitingen

SIEGENIA heeft verschillende deurbeslagen in het assortiment. Zo vind je onder andere deursystemen met een meerpuntssluiting. Dit is een optimaal op elkaar afgestemd, modulair systeemconcept. Een meerpuntssluiting is met andere woorden een deurbeslag waarmee een breed scala aan oplossingen mogelijk is. Zo is dit deursysteem verkrijgbaar met sleutelbediening of krukbediening. Daarnaast gebruikt u voor eventuele reparaties eenvoudig de reparatiesluiting zodat u altijd snelle hulp kunt bieden bij defecte ingangsdeuren. Kortom, met SIEGENIA meerpuntssluiting deurbeslag ervaart u tijdens de verwerking, opslag en montage doorslaggevende voordelen.

Hoogwaardige sloten

Naast meerpuntssluitingen vindt u tevens andere sloten die behoren tot het assortiment SIEGENIA deurbeslag. Hierdoor vindt u bij ons gegarandeerd de beste oplossing voor kamerdeuren in woningen en openbare gebouwen, zowel voor de eerste uitrusting als voor inbouw achteraf.

GENIUS lijn: elektromechanische deursystemen

Wilt u of uw klant comfort en veiligheid met één druk op de knop? Dan zijn onze deursystemen uit de GENIUS lijn een goede match. Het mechatronische ver- en ontgrendelingssysteem van GENIUS verbindt namelijk de veiligheidseigenschappen van een meerpuntssluitsysteem met de comfortabele details van moderne elektronica. Alle voordelen van de GENIUS sloten hebben we hieronder voor u op een rij gezet:

  • Permanente sluitbewaking
  • Optimale afdichting
  • Dag- en nachtschakeling via een tuimelschakelaar in de voorplaat
  • Mechanische bediening ook mogelijk dankzij profielcilinder
  • Combineerbaar met externe toegangscontrolesystemen

Nog meer uitstekend SIEGENIA deurbeslag

Naast de gewone sloten, meerpuntsluitingen en de GENIUS producten bent u bij SIEGENIA ook aan het juiste adres voor nooduitgang- en paniekdeursluitingen en kozijnonderdelen. Daarnaast vindt u zelfs stolpvleugelbeslag en kantgrendels voor stolpdeuren en verdektliggende scharnieren voor aan de scharnierzijde van elke deur. Al met al heeft SIEGENIA dus alles op voorraad voor een deursysteem dat perfect aansluit op de wensen en eisen van u én uw klanten.

 

Meer informatie

Klantenservice

Hebt u vragen over het product? Hier kunt u ons rechtstreeks bereiken:

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Siegenia Group

Siegenia Group

Ramgatseweg 15, 4942 VN  Raamsdonksveer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.